Ми перейшли з форуму до телеграм групи
Якщо ви маєте питання, заходьте до нас.

Натисни на посилання нижче:

Телеграм канал Форум Т2 

Телеграм група Форум Т2 

вопрос по картинке

Закрытые темы.
Если необходимо открыть какую-нибудь тему, пишите в личку Администратору
r3x
Новичок

Re: вопрос по картинке

Повідомлення r3x »

vsesvit tv писав:
r3x писав:возник новый момент
вчера каналы глючило, то пропадали то замирали на каком либо кадре. а сегодня вообще группа каналаов - Интер, ICТV, К1, 1+1, НТН --- пишет НЕТ сигнала. кто что знает по этому поводу?
Обновлено --- посмотрел информацию, получается легли все каналы 1го мультиплекса
Каналы все работают,город Кривой Рог
а в Луганске периодически пропадают :(

кстати видел системное сообщение и там был телефон тех поддержки, но я не записал его, кто знает сообщите по возможности

Ярослав

Повідомлення Ярослав »

В Івано-Франківську сигнал вчора і сьогоді постійно скаче від 30 до 90%,часто картинка завмирає взагалі.Реально дивитися нормально неможливо. Стронг 8500.

misteri
Постоялец
Постоялец

Повідомлення misteri »

Ярослав писав:В Івано-Франківську сигнал вчора і сьогоді постійно скаче від 30 до 90%,часто картинка завмирає взагалі.Реально дивитися нормально неможливо. Стронг 8500.
видать ведуться какие-то работы по настройке

Олег Бондаренко
Администратор
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 82 рази

Повідомлення Олег Бондаренко »

так и есть, сегодня были технические работы!

Vsesvit TV
Профессионал
Профессионал

Повідомлення Vsesvit TV »

Ярослав писав:В Івано-Франківську сигнал вчора і сьогоді постійно скаче від 30 до 90%,часто картинка завмирає взагалі.Реально дивитися нормально неможливо. Стронг 8500.
На какую антенну принимаете сигнал?

Ярослав

Повідомлення Ярослав »

Я пробував на різні антени,кімнатні Дельта,Провест,з підсилювачем і без,потім з Дельтою на криші,2 км до ретранслятора - сигнал з цією антеною до 100%, але періодичне пропадання на окремих транспондерах відбувається і сьогодні.
Мені дзвонили з Зеонбуда і ми контролювали сигнал на різних частотах - вони там дещо ще підстроювали,получалось що частина частот працює без глюків,частина періодично працює ще нестабільно.Вони говорили,що ще будуть тестувати до кінця тижня.
І ще говорили,що деякі тюнера себе можуть так поводити,- з пропаданням сигналу - я завтра отримаю нову партію Стронгів і вже конкретно побачу в чому проблема.

Олег Бондаренко
Администратор

Будем признательны если отпишитесь, как и что.

Ярослав

Повідомлення Ярослав »

Значить ситуація така.Несправним виявився Стронг 8500.Він у мене один був залишився.Тепер я отримав нову партію - все працює нормально,картинку на нових не рве,а на старому та ж негативна ситуація.І на Зеонбуді мені сказали,що бувають Стронги з такою несправністю.

mafmikolaichuk

Повідомлення mafmikolaichuk »

Ярослав писав:Значить ситуація така.Несправним виявився Стронг 8500.Він у мене один був залишився.Тепер я отримав нову партію - все працює нормально,картинку на нових не рве,а на старому та ж негативна ситуація.І на Зеонбуді мені сказали,що бувають Стронги з такою несправністю.
Таааак, один минус стронга уже вилез. Точнее, еще один. Певый был - бОльшие габарити по сравнению с "конкурентом" :)

Олег Бондаренко
Администратор

ну насчёт размеров - это не проблема и не настолько он большой, думаю это не минус, не может ведь всё быть одинаковым, стронг по своему уникален :)

Закрито

Повернутись до “АРХИВ”

Ми перейшли з форуму до телеграм групи
Якщо ви маєте питання, заходьте до нас.

Натисни на посилання нижче:

Телеграм канал Форум Т2 

Телеграм група Форум Т2