DVB-T2 ЛЬВОВ
- Олег Бондаренко
- Администратор
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 82 рази
Re: DVB-T2 ЛЬВОВ
Доброго дня. Позавчора підключив ресівер Стронг-8500, при пошуку каналів не знайшовся 1-ий мультиплекс, решту каналів показують з рівнем сигналу 40%. Повторні пошуки в ручному і авторежимі нічого не дали. Мешкаю у Львові на Сихові, сигнал частково обмежують найближчі будинки. Підкажіть, будь ласка, це справа суто в антені (в мене ворона) чи, можливо, проблема в чомусь іншому? Чи 1-ий мультиплекс вимагає якіснішого сигналу?
- Vsesvit TV
- Профессионал
В антенне и в настройках ееyaroslaw писав:Доброго дня. Позавчора підключив ресівер Стронг-8500, при пошуку каналів не знайшовся 1-ий мультиплекс, решту каналів показують з рівнем сигналу 40%. Повторні пошуки в ручному і авторежимі нічого не дали. Мешкаю у Львові на Сихові, сигнал частково обмежують найближчі будинки. Підкажіть, будь ласка, це справа суто в антені (в мене ворона) чи, можливо, проблема в чомусь іншому? Чи 1-ий мультиплекс вимагає якіснішого сигналу?
А как показывает аналог?yaroslaw писав:Доброго дня. Позавчора підключив ресівер Стронг-8500, при пошуку каналів не знайшовся 1-ий мультиплекс, решту каналів показують з рівнем сигналу 40%. Повторні пошуки в ручному і авторежимі нічого не дали. Мешкаю у Львові на Сихові, сигнал частково обмежують найближчі будинки. Підкажіть, будь ласка, це справа суто в антені (в мене ворона) чи, можливо, проблема в чомусь іншому? Чи 1-ий мультиплекс вимагає якіснішого сигналу?
Скоріше- антена..yaroslaw писав:Доброго дня. Позавчора підключив ресівер Стронг-8500, при пошуку каналів не знайшовся 1-ий мультиплекс, решту каналів показують з рівнем сигналу 40%. Повторні пошуки в ручному і авторежимі нічого не дали. Мешкаю у Львові на Сихові, сигнал частково обмежують найближчі будинки. Підкажіть, будь ласка, це справа суто в антені (в мене ворона) чи, можливо, проблема в чомусь іншому? Чи 1-ий мультиплекс вимагає якіснішого сигналу?
У мене знайомий на Полуботка,взагалі відбитий сигнал ловить,і нормально...

Аналогічна проблема. 1 мультиплекс не ловиться. Якщо випадково просканується то якість показує 15% і йде все кубиками. На решті каналів 50%. В чому може бути проблема? Львів, район Рясне, антена "ворона". Аналогові канали нормально показує.
Стоїть на даху, на мачті. Особняк. Але вже давно. Нарахунок "розвернуло" не знаю. Мачта зафіксована. Напевне в суботу треба буде спробувати покрутити. Чи треба міняти антену?vital писав:Антена на крыше? Сколько лет уже стоит? может поржавела, может развернуло ее.
Менять не надо.ничего не даст. Там по НОВОМУ Каналу идет помеха , он на 21 , 1 мультиплекс на 22, вот она его и забивает, Вам нужен хороший специалист , если надумаете , дам номер.derika писав:Стоїть на даху, на мачті. Особняк. Але вже давно. Нарахунок "розвернуло" не знаю. Мачта зафіксована. Напевне в суботу треба буде спробувати покрутити. Чи треба міняти антену?vital писав:Антена на крыше? Сколько лет уже стоит? может поржавела, может развернуло ее.
Лікар?vital писав:Менять не надо.ничего не даст. Там по НОВОМУ Каналу идет помеха , он на 21 , 1 мультиплекс на 22, вот она его и забивает, Вам нужен хороший специалист , если надумаете , дам номер.derika писав:Стоїть на даху, на мачті. Особняк. Але вже давно. Нарахунок "розвернуло" не знаю. Мачта зафіксована. Напевне в суботу треба буде спробувати покрутити. Чи треба міняти антену?vital писав:Антена на крыше? Сколько лет уже стоит? может поржавела, может развернуло ее.

А що той спеціаліст має зробити?
Ну вобще-то ,это у Вас проблема с приемом одного мультиплекса, сами решитть не в состоянии, я вам предложил взять того кто сможет решить эту проблему.
Питання швидше до установщиків.Щось остатньо не дуже люди купляють цифрові приймачі та й взагалі зараз ціна між супутником та Т2 майже зрівнялася.Напишіть по яких цінах купляєте обладнання і ціна на встановлення теж цікавить.
- Олег Бондаренко
- Администратор
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 82 рази
на этом форуме запрещено писать где купил у кого, кто поставил и цены запрещены, можно только в личку писать.
Якщо потрібна швидка відповід приєднуйся до нас в Телеграм канал, є чат.
Читай форум без реклами, реєструйся.
Самовільне розміщення реклами - бан та видалення всієї реклами та облікового запису.
Читай форум без реклами, реєструйся.
Самовільне розміщення реклами - бан та видалення всієї реклами та облікового запису.
На одному з трьох матрасів-з"явився новий канал !
крутять фільми художні і документальні !
Цікаво-чий,і шо за канал ?
крутять фільми художні і документальні !
Цікаво-чий,і шо за канал ?