НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

вирішення проблем пов'язаних з цифровим телебаченням
Нэцкэ
Профессионал
Профессионал
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 3 рази

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Нэцкэ »

apasij писав:
Ещё не знаю))), но почитать могу в инструкции, но это не сегодня, я не знаю где она, надо искать.
напиши какой у тебя тюнер и модель :flag_of_truce:

apasij
Новичок

Повідомлення apasij »

Gr_Vetal писав:
apasij писав: ОК, спасибо, поняла, подумаю. А вот эта комнатная Маргон, она лучше моих "рогов"?
Не зрівняно краще...
Почитала відгуки про вище рекомендовану Маргон хоум - майже всі негативні.......сигналу не покращує (саме в таких умовах, як у мене - 6-7 км від транслятора і вікна не на нього), кабель не екранований, пишуть, пилосос, мікрохвильовка можуть знести всі налаштування... Замість витрачати гроші, подумаю про зовнішню антену.

apasij
Новичок

Повідомлення apasij »

Нэцкэ писав:
apasij писав:
Ещё не знаю))), но почитать могу в инструкции, но это не сегодня, я не знаю где она, надо искать.
напиши какой у тебя тюнер и модель :flag_of_truce:
Strong на нём написано, а сзади: модель: цифровой бла-бла SRT 8205 Это оно?

Нэцкэ
Профессионал
Профессионал

Повідомлення Нэцкэ »

Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Подякували: 1 раз

Повідомлення Gr_Vetal »

apasij писав: Почитала відгуки про вище рекомендовану Маргон хоум - майже всі негативні.......сигналу не покращує (саме в таких умовах, як у мене - 6-7 км від транслятора і вікна не на нього), кабель не екранований, пишуть, пилосос, мікрохвильовка можуть знести всі налаштування... Замість витрачати гроші, подумаю про зовнішню антену.
У Вашому випадку проблема в тому що квартира знаходиться на 2-му поверсі, звичайно у цій ситуації краще буде зовнішня антена, однак хочу також нагадати, що "відбитий" сигнал дуже добре ловить антена DIPOL ASP-8, яку можна розмістити на вікні чи балконі... А взагалі краще дізнатися на що приймають сигнал Т2 Ваші сусіди, або пробувати антени методом тику...

ROMSAT RS-300, Gi Phoenix, TV LG, антени "Метелик" з підсилювачем.
Олег Бондаренко
Администратор
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 82 рази

Повідомлення Олег Бондаренко »

apasij писав:
Gr_Vetal писав:
apasij писав: ОК, спасибо, поняла, подумаю. А вот эта комнатная Маргон, она лучше моих "рогов"?
Не зрівняно краще...
Почитала відгуки про вище рекомендовану Маргон хоум - майже всі негативні.......сигналу не покращує (саме в таких умовах, як у мене - 6-7 км від транслятора і вікна не на нього), кабель не екранований, пишуть, пилосос, мікрохвильовка можуть знести всі налаштування... Замість витрачати гроші, подумаю про зовнішню антену.
:jokingly2: 8-) знаете, я как продавец и владелец этих антенн - уверен в их качестве, а вот почему у других они не работают, тут наверно дело в руках и как они растут :D

Якщо потрібна швидка відповід приєднуйся до нас в Телеграм канал, є чат.
Читай форум без реклами, реєструйся.
Самовільне розміщення реклами - бан та видалення всієї реклами та облікового запису.
apasij
Новичок

Повідомлення apasij »

Нэцкэ писав:apasij http://www.strong.tv/ru/products/dvb-t2 ... rs/srt8502 он ? :flag_of_truce:

Да, только на передней панели у меня надпись не рядом с USB, а над ним.

Нэцкэ
Профессионал
Профессионал

Повідомлення Нэцкэ »

попробуй нажать кнопочку " i " два раза без пауз появится ли инфоратция мощность и качество в процентах с багющими полосочками :morning2:

apasij
Новичок

Повідомлення apasij »

Gr_Vetal писав:
apasij писав: Почитала відгуки про вище рекомендовану Маргон хоум - майже всі негативні.......сигналу не покращує (саме в таких умовах, як у мене - 6-7 км від транслятора і вікна не на нього), кабель не екранований, пишуть, пилосос, мікрохвильовка можуть знести всі налаштування... Замість витрачати гроші, подумаю про зовнішню антену.
У Вашому випадку проблема в тому що квартира знаходиться на 2-му поверсі, звичайно у цій ситуації краще буде зовнішня антена, однак хочу також нагадати, що "відбитий" сигнал дуже добре ловить антена DIPOL ASP-8, яку можна розмістити на вікні чи балконі... А взагалі краще дізнатися на що приймають сигнал Т2 Ваші сусіди, або пробувати антени методом тику...
А в нас у сусідів немає приймачів таких, ми його отримали бескоштовно, а люди не купували, так живуть... Ну не дуже та й натикаєсся...антени не 3 копійки коштують, а майже 300 гривнів. Зараз подивлюся про Діполь.

Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин

Повідомлення Gr_Vetal »

apasij писав: А в нас у сусідів немає приймачів таких, ми його отримали бескоштовно, а люди не купували, так живуть... Ну не дуже та й натикаєсся...антени не 3 копійки коштують, а майже 300 гривнів. Зараз подивлюся про Діполь.
Я ж не мав на увазі всі антени купляти, а просто взяти в продавців на пробу, а вже яка підійде ту і купити, мова йде про кімнатні антени, їх товарний вигляд тестуванням не порушиться... зверніть увагу також на антену Метелик...

apasij
Новичок

Повідомлення apasij »

Нэцкэ писав:попробуй нажать кнопочку " i " два раза без пауз появится ли инфоратция мощность и качество в процентах с багющими полосочками :morning2:
Неа, докладна інформація про програму з'являється. Но дело вот в чём: с самого начала у меня всё отлично показывало, и сейчас плохо показывает не всегда, а только в плохую погоду. Вот сейчас очень даже ничего!!!! Но последний месяц нас часто радовал дождями и грозами и по большей части изображение было отвратительное. Значит не так оно и зависит от расположения моего дома и моих окон???

Нэцкэ
Профессионал
Профессионал

Повідомлення Нэцкэ »

тогда так :

Главное меню :arrow: информатция о приёмннике :arrow: выбери подменю иформатция о программе .

Там должно отобразится шкала индикаторов : уровня и качества сигнала :flag_of_truce:

apasij
Новичок

Повідомлення apasij »

Нэцкэ писав:тогда так :

Главное меню :arrow: информатция о приёмннике :arrow: выбери подменю иформатция о программе .

Там должно отобразится шкала индикаторов : уровня и качества сигнала :flag_of_truce:
Ой, это завтра, спасть хочу)))) Спасибо.

Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин

Повідомлення Gr_Vetal »

apasij писав: Ой, это завтра, спасть хочу)))) Спасибо.
А як же футбол?!!! :)

apasij
Новичок

Повідомлення apasij »

Gr_Vetal писав:
apasij писав: Ой, это завтра, спасть хочу)))) Спасибо.
А як же футбол?!!! :)

Та я не фанатка футболу))))))))

Відповісти

Повернутись до “Питання-Відповіді”