напиши какой у тебя тюнер и модельapasij писав:
Ещё не знаю))), но почитать могу в инструкции, но это не сегодня, я не знаю где она, надо искать.

напиши какой у тебя тюнер и модельapasij писав:
Ещё не знаю))), но почитать могу в инструкции, но это не сегодня, я не знаю где она, надо искать.
Почитала відгуки про вище рекомендовану Маргон хоум - майже всі негативні.......сигналу не покращує (саме в таких умовах, як у мене - 6-7 км від транслятора і вікна не на нього), кабель не екранований, пишуть, пилосос, мікрохвильовка можуть знести всі налаштування... Замість витрачати гроші, подумаю про зовнішню антену.Gr_Vetal писав:Не зрівняно краще...apasij писав: ОК, спасибо, поняла, подумаю. А вот эта комнатная Маргон, она лучше моих "рогов"?
Strong на нём написано, а сзади: модель: цифровой бла-бла SRT 8205 Это оно?Нэцкэ писав:напиши какой у тебя тюнер и модельapasij писав:
У Вашому випадку проблема в тому що квартира знаходиться на 2-му поверсі, звичайно у цій ситуації краще буде зовнішня антена, однак хочу також нагадати, що "відбитий" сигнал дуже добре ловить антена DIPOL ASP-8, яку можна розмістити на вікні чи балконі... А взагалі краще дізнатися на що приймають сигнал Т2 Ваші сусіди, або пробувати антени методом тику...apasij писав: Почитала відгуки про вище рекомендовану Маргон хоум - майже всі негативні.......сигналу не покращує (саме в таких умовах, як у мене - 6-7 км від транслятора і вікна не на нього), кабель не екранований, пишуть, пилосос, мікрохвильовка можуть знести всі налаштування... Замість витрачати гроші, подумаю про зовнішню антену.
apasij писав:Почитала відгуки про вище рекомендовану Маргон хоум - майже всі негативні.......сигналу не покращує (саме в таких умовах, як у мене - 6-7 км від транслятора і вікна не на нього), кабель не екранований, пишуть, пилосос, мікрохвильовка можуть знести всі налаштування... Замість витрачати гроші, подумаю про зовнішню антену.Gr_Vetal писав:Не зрівняно краще...apasij писав: ОК, спасибо, поняла, подумаю. А вот эта комнатная Маргон, она лучше моих "рогов"?
Нэцкэ писав:apasij http://www.strong.tv/ru/products/dvb-t2 ... rs/srt8502 он ?
А в нас у сусідів немає приймачів таких, ми його отримали бескоштовно, а люди не купували, так живуть... Ну не дуже та й натикаєсся...антени не 3 копійки коштують, а майже 300 гривнів. Зараз подивлюся про Діполь.Gr_Vetal писав:У Вашому випадку проблема в тому що квартира знаходиться на 2-му поверсі, звичайно у цій ситуації краще буде зовнішня антена, однак хочу також нагадати, що "відбитий" сигнал дуже добре ловить антена DIPOL ASP-8, яку можна розмістити на вікні чи балконі... А взагалі краще дізнатися на що приймають сигнал Т2 Ваші сусіди, або пробувати антени методом тику...apasij писав: Почитала відгуки про вище рекомендовану Маргон хоум - майже всі негативні.......сигналу не покращує (саме в таких умовах, як у мене - 6-7 км від транслятора і вікна не на нього), кабель не екранований, пишуть, пилосос, мікрохвильовка можуть знести всі налаштування... Замість витрачати гроші, подумаю про зовнішню антену.
Я ж не мав на увазі всі антени купляти, а просто взяти в продавців на пробу, а вже яка підійде ту і купити, мова йде про кімнатні антени, їх товарний вигляд тестуванням не порушиться... зверніть увагу також на антену Метелик...apasij писав: А в нас у сусідів немає приймачів таких, ми його отримали бескоштовно, а люди не купували, так живуть... Ну не дуже та й натикаєсся...антени не 3 копійки коштують, а майже 300 гривнів. Зараз подивлюся про Діполь.
Неа, докладна інформація про програму з'являється. Но дело вот в чём: с самого начала у меня всё отлично показывало, и сейчас плохо показывает не всегда, а только в плохую погоду. Вот сейчас очень даже ничего!!!! Но последний месяц нас часто радовал дождями и грозами и по большей части изображение было отвратительное. Значит не так оно и зависит от расположения моего дома и моих окон???Нэцкэ писав:попробуй нажать кнопочку " i " два раза без пауз появится ли инфоратция мощность и качество в процентах с багющими полосочками
Ой, это завтра, спасть хочу)))) Спасибо.Нэцкэ писав:тогда так :
Главное менюинформатция о приёмннике
выбери подменю иформатция о программе .
Там должно отобразится шкала индикаторов : уровня и качества сигнала
А як же футбол?!!!apasij писав: Ой, это завтра, спасть хочу)))) Спасибо.
Gr_Vetal писав:А як же футбол?!!!apasij писав: Ой, это завтра, спасть хочу)))) Спасибо.