НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

вирішення проблем пов'язаних з цифровим телебаченням
Аватар користувача
Олег Бондаренко
Администратор
Повідомлень: 5574
З нами з: 21 лютого 2012, 19:58
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 82 рази

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Олег Бондаренко »

linoblack писав: интерференция и отсутствие синхронизации сети.
Если попробовать найти оптимальное направление?


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

linoblack писав: интерференция и отсутствие синхронизации сети.
Для мене такі поняття за складні, якщо можна поясніть на побутовому рівні...


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

Олег Бондаренко писав:Если не затруднит напишите ваши географические координаты, попробую расчёт сделать, куда оптимально направить, может поможет
Батьки живуть в с. Пістинь, Косівського району, Івано-Франківської області географічні координати мені не відомі...


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

Олег Бондаренко писав: Если попробовать найти оптимальное направление?
Найсильніший сигнал з с. Микуличин, Яремчанської м/р, однак пакет МХ 3 не хоче прописуватися сигнал скаче 0%-35%-65%...


Аватар користувача
Олег Бондаренко
Администратор
Повідомлень: 5574
З нами з: 21 лютого 2012, 19:58
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 82 рази

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Олег Бондаренко »

Вашу проблему отправлю инженерам Зеонбуд, может что разъяснят, а дальше сделаю вам расчёты...


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

Олег Бондаренко писав:Вашу проблему отправлю инженерам Зеонбуд, может что разъяснят, а дальше сделаю вам расчёты...
Дуже Вам дякую!!! Я б їм сам зателефонував чи написав, однак на сайті http://www.efirt2.tv/ не має будь-яких контактів...


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

Уточню, якщо це має якесь значення антена "польська" сітка з підсилювачем помоєму 9999...


Аватар користувача
Олег Бондаренко
Администратор
Повідомлень: 5574
З нами з: 21 лютого 2012, 19:58
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 82 рази

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Олег Бондаренко »

Gr_Vetal писав:Уточню, якщо це має якесь значення антена "польська" сітка з підсилювачем помоєму 9999...
Вот с этого стоило начинать :) Антенна конечно не ахти... с ней много проблем, лучше пробовать Волновой канал


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

Олег Бондаренко писав:Вот с этого стоило начинать :) Антенна конечно не ахти... с ней много проблем, лучше пробовать Волновой канал
А чому ж тоді три пакети ідуть нормально сигнал 92%-99%, а один сигнал пригає і не можливо просканувати канали. До речі антнена всстановлена на висоті приблизно третього поверху, місце розміщення географічно на висоті. А як це пробувати хвильовий канал?...


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

До речі у двоюрідного брата в м. Коломия теж "польська" сітка, однак без схеми підсилювача, знаходиться прямо в кімнаті на вікні, приймає також з того ж ретранслятора, що і я (с. Микуличин), показують всі 32 канали...правда у нього Стронг 8500, однак я пробував у батьків і на Стронзі ситуація не помінялася...


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

Щодо антени "польська" сітка, 24 канали працюють без будь-яких нарікань..., проблема тільки з пакетом МХ3...


Аватар користувача
Олег Бондаренко
Администратор
Повідомлень: 5574
З нами з: 21 лютого 2012, 19:58
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 82 рази

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Олег Бондаренко »

Gr_Vetal писав:До речі у двоюрідного брата в м. Коломия теж "польська" сітка, однак без схеми підсилювача, знаходиться прямо в кімнаті на вікні, приймає також з того ж ретранслятора, що і я (с. Микуличин), показують всі 32 канали...правда у нього Стронг 8500, однак я пробував у батьків і на Стронзі ситуація не помінялася...
Тут у меня мысля появилась, найдите на рынке плату согласования без усилителя, мне кажется у вас переусиление сигнала. Подключите как у брата и посмотрите, как будет работать :) Если не поможет, тогда будем дальше думать. И вот к размышлению две ссылки на тест этих усилителей:

Результаты теста усилителей SWA для польских антенн
Технические характеристики усилителей SWA для антенн


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

Олег Бондаренко писав: Тут у меня мысля появилась, найдите на рынке плату согласования без усилителя, мне кажется у вас переусиление сигнала. Подключите как у брата и посмотрите, как будет работать :) Если не поможет, тогда будем дальше думать.
Плата узгодження без підсилювача установлюється безпосередньо в коробці на антені, чи біля телевізора, де блок живлення?... Щодо пересилення сигналу, то коли спочатку антена була на нижчому рівні, сигнал на трьох трансподерах був 40%, однак четвертій так і не працював..., чи не простіше буде купити блок живлення, який має регулювання подаваємої напруги, тобто змінний коефіцієнт підсилення...


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

А може проблема в тому, що накладаються сигнали пакету МХ 3, оскільки з ретранслятору м. Івано-Франківська та с. Микуличин вони ідуть на одній частоті 554 (31 канал)?...


Аватар користувача
Олег Бондаренко
Администратор
Повідомлень: 5574
З нами з: 21 лютого 2012, 19:58
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 82 рази

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Олег Бондаренко »

Возможно проблема и в МХ, но как показывает практика антенна решетка тоже с грешком, так что пока не протестируем антенну дальше копать смысла не вижу. Плата согласования ставится вместо платы-усилителя (в коробочку).


Відповісти

Повернутись до “Питання-Відповіді”