Я згоден. Що коли не працює для рядової людини це куча іксів. А як можна оповістити-- це проблема. По всих каналах писати що не буде працювати Т_2, а коли це щось аварійне або антена в когось без запасу, а сигнал затухає, чи з спутника, чи по області пропадає, там де є сигнал що будуть думати коли він не пропаде, і як цьому вірити??? Та ще може бути багато причин. Я не знаю як це зробити!!! Ну а за псевдоремонти, я думаю поважаючий себе спеціаліст не буде цим займатись, він і трудом собі заробить. Правда і ділки бувають, як же без них!Sefirot писав: Для людей, які тяжко працюють і за копійку віддають результат своєї праці, 700 грн за ресивер - це дуже велика сума. І коли воно починає отак глючити, а людина ще й не орієнтується у техніці чи електроніці.... Що тут говорити...
А в нашому суспільстві ще знайдеться купа ділків, які не упустять момент "заробити" на псевдоремонтах.
Поінформувати населення про неполадки мережі через той же телевізор - дуже елементарно.
Коли це якісь планові профілатичні роботи, то я згоден. А коли це якісь пошкодження, або зміни в проходженні радіохвиль, то передбачити не можливо. А вслід інформувати не має сенсу.Sefirot писав:Специфіка цифрового ТБ, а тим більше формату Т2 передбачає можливість масового інформування населення, незалежно від трансляцій телеканалів. Коли їм буде потрібно провести агітацію чи масово дезінформувати людей, не думаю, що в такому випадку в оператора зможуть виникнути якісь труднощі.
Я сомневаюсь что причина именно в антенне. Несколько лет ведется прием именно на эту антенну и никаких проблем с приемом сигнала не возникало. Тем более что проблема "рассыпания" сигнала возникла не только у меня. Сменить антенну конечно можно. Но для начал нужно определить точную причину проблемы, чтобы деньги были потрачены не зря.gelo11 писав:Антенна обычная "польская"--это и есть причина,вот читайте http://forum-t2.com/viewtopic.php?f=34&t=1243 и может всё таки в итоге купите нормальную антенну.
Ну обслуживал только летом. Чистил контакты, менял усилитель, блок питания...gelo11 писав:Ну во-первых ...висит давно-обслуживание контактов,блок питания --вторая причина,возникшая по пути помеха в виде охранной сигнализации (пишут помехуют)да причин куча,дерево выросло или домик.
Причины могут быть разные. В Вашем случае, скорее всего, либо переусиление, либо какие-то помехи. Цифра очень чувствительна к помехам (фен, электробритва, дрель, машины, сигнализация, мобильные телефоны и т.п.). Если на антенне стоит широкополосный усилитель, то вместе с сигналом он усиливает и помехи. Если находитесь в зоне уверенного приема, целесообразно усилитель на антенне сменить на симметризатор.lexa18 писав:Последние несколько недель, с разной периодичностью изображение рассыпается кубиками и "квакает" звук. В основном бывает по вечерам. При этом уровень приема остается на 100%, а уровень качества сигнала падает со 100% до 0%. В этой теме видел что и у других встречаются такие проблемы, но так и не понял с чем это связано. Телевизор lg 32LN541V. Антенна обычная "польская". До этого все работало нормально.