НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

вирішення проблем пов'язаних з цифровим телебаченням
gelo11
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення gelo11 »

Вот где плюс аналога,хоть хреново но,работает,а по поводу предупредить ,то это да один раз видел картинку извините ,простите :jokingly2: ведутся тех .работы.Хотя это такая мелочь написать в эфир чтоб люди не ломали тюнера ,антенны и себе голову,что за фигня происходит. Моя теща уже делает проще включает аналог и смотрит (я ей кабель от тюнера в тв кинул с разветвителя) благо хоть так придумали ,уже плюсик разработчикам,ещё б и кабель аварийный в комплект кидали,было б вообще нормально :jokingly2: :)

ut9ee
Профессионал
Профессионал
Подякували: 5 разів

Повідомлення ut9ee »

Не переймайтесь за сигнал. Це така дрібниця!!! Головне щоб хліб став дешевшим, а людське життя дорожчим. А то ми вже стали такими рабами телебачення, що більш нічого не помічаємо. Колись сосіди до сосідів просто так ходили щоб поговорити і пообщатись, чимсь допомогти один одном, в підїзді не всі знаємо один одного. А зараз очі в зомбоящик і трава не рости, обідаємо, а очі в телевізорі і ложку за вухо несемо :) . Колись би в таких випадках за діагнозом в лікарню побігли б. :( Ладно прорвало, вибачайте, коли хто не згоден.

Sefirot
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 32 рази

Повідомлення Sefirot »

Повірте, по багатьох селах до цього часу люди приймали по 2-3 телеканали і цим не переймались. А на деяких прикордонних територіях за усі роки незалежності люди ніколи так і не бачили жодного українського телеканалу. І думаю, що так і було б надалі. Бо насправді немає різниці, на якому каналі подивитися телесеріал. Однак, на скільки мені відомо, саме ситуація у країні і брак інформації змусили багатьох зібрати кошти на цифрове ТБ. Для людей, які тяжко працюють і за копійку віддають результат своєї праці, 700 грн за ресивер - це дуже велика сума. І коли воно починає отак глючити, а людина ще й не орієнтується у техніці чи електроніці... :( . Що тут говорити...
А в нашому суспільстві ще знайдеться купа ділків, які не упустять момент "заробити" на псевдоремонтах.
Поінформувати населення про неполадки мережі через той же телевізор - дуже елементарно. А те, що маємо виглядає досить непорядно і безвідповідально зі сторони оператора зв’язку, основна мета якого лише гроші і збагачення.

ut9ee
Профессионал
Профессионал

Повідомлення ut9ee »

Sefirot писав: Для людей, які тяжко працюють і за копійку віддають результат своєї праці, 700 грн за ресивер - це дуже велика сума. І коли воно починає отак глючити, а людина ще й не орієнтується у техніці чи електроніці... :( . Що тут говорити...
А в нашому суспільстві ще знайдеться купа ділків, які не упустять момент "заробити" на псевдоремонтах.
Поінформувати населення про неполадки мережі через той же телевізор - дуже елементарно.
Я згоден. Що коли не працює для рядової людини це куча іксів. А як можна оповістити-- це проблема. По всих каналах писати що не буде працювати Т_2, а коли це щось аварійне або антена в когось без запасу, а сигнал затухає, чи з спутника, чи по області пропадає, там де є сигнал що будуть думати коли він не пропаде, і як цьому вірити??? Та ще може бути багато причин. Я не знаю як це зробити!!! Ну а за псевдоремонти, я думаю поважаючий себе спеціаліст не буде цим займатись, він і трудом собі заробить. Правда і ділки бувають, як же без них!

Sefirot
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2

Повідомлення Sefirot »

Специфіка цифрового ТБ, а тим більше формату Т2 передбачає можливість масового інформування населення, незалежно від трансляцій телеканалів. Коли їм буде потрібно провести агітацію чи масово дезінформувати людей, не думаю, що в такому випадку в оператора зможуть виникнути якісь труднощі.

ut9ee
Профессионал
Профессионал

Повідомлення ut9ee »

Sefirot писав:Специфіка цифрового ТБ, а тим більше формату Т2 передбачає можливість масового інформування населення, незалежно від трансляцій телеканалів. Коли їм буде потрібно провести агітацію чи масово дезінформувати людей, не думаю, що в такому випадку в оператора зможуть виникнути якісь труднощі.
Коли це якісь планові профілатичні роботи, то я згоден. А коли це якісь пошкодження, або зміни в проходженні радіохвиль, то передбачити не можливо. А вслід інформувати не має сенсу.

Sefirot
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2

Повідомлення Sefirot »

Річ у тім, що збої в роботі цифрової мережі були по всій країні.

lexa18
Новичок

Повідомлення lexa18 »

Последние несколько недель, с разной периодичностью изображение рассыпается кубиками и "квакает" звук. В основном бывает по вечерам. При этом уровень приема остается на 100%, а уровень качества сигнала падает со 100% до 0%. В этой теме видел что и у других встречаются такие проблемы, но так и не понял с чем это связано. Телевизор lg 32LN541V. Антенна обычная "польская". До этого все работало нормально.

gelo11
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2

Повідомлення gelo11 »

Антенна обычная "польская"--это и есть причина,вот читайте http://forum-t2.com/viewtopic.php?f=34&t=1243 и может всё таки в итоге купите нормальную антенну.

lexa18
Новичок

Повідомлення lexa18 »

gelo11 писав:Антенна обычная "польская"--это и есть причина,вот читайте http://forum-t2.com/viewtopic.php?f=34&t=1243 и может всё таки в итоге купите нормальную антенну.
Я сомневаюсь что причина именно в антенне. Несколько лет ведется прием именно на эту антенну и никаких проблем с приемом сигнала не возникало. Тем более что проблема "рассыпания" сигнала возникла не только у меня. Сменить антенну конечно можно. Но для начал нужно определить точную причину проблемы, чтобы деньги были потрачены не зря.

gelo11
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2

Повідомлення gelo11 »

Ну во-первых ...висит давно-обслуживание контактов,блок питания --вторая причина,возникшая по пути помеха в виде охранной сигнализации (пишут помехуют)да причин куча,дерево выросло или домик.

lexa18
Новичок

Повідомлення lexa18 »

gelo11 писав:Ну во-первых ...висит давно-обслуживание контактов,блок питания --вторая причина,возникшая по пути помеха в виде охранной сигнализации (пишут помехуют)да причин куча,дерево выросло или домик.
Ну обслуживал только летом. Чистил контакты, менял усилитель, блок питания...

gelo11
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2

Повідомлення gelo11 »

Вот и до усилителя дошли -это вообще отдельная тема,давайте проще сделаем,Откуда и Куда ловите и высота антенны?
Востаннє редагувалось 14 грудня 2014, 18:01 користувачем gelo11, всього редагувалось 1 раз.

Sefirot
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2

Повідомлення Sefirot »

lexa18 писав:Последние несколько недель, с разной периодичностью изображение рассыпается кубиками и "квакает" звук. В основном бывает по вечерам. При этом уровень приема остается на 100%, а уровень качества сигнала падает со 100% до 0%. В этой теме видел что и у других встречаются такие проблемы, но так и не понял с чем это связано. Телевизор lg 32LN541V. Антенна обычная "польская". До этого все работало нормально.
Причины могут быть разные. В Вашем случае, скорее всего, либо переусиление, либо какие-то помехи. Цифра очень чувствительна к помехам (фен, электробритва, дрель, машины, сигнализация, мобильные телефоны и т.п.). Если на антенне стоит широкополосный усилитель, то вместе с сигналом он усиливает и помехи. Если находитесь в зоне уверенного приема, целесообразно усилитель на антенне сменить на симметризатор.

А "польская" антенна, если правильно собрана и настроена, ничем не хуже даже той, что в 2 или 3 раза дороже. Антенны более высокой ценовой категории - это уже отдельный вопрос.

gelo11
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2

Повідомлення gelo11 »

По графику у него прямая видимость,так что остаётся доработать польку поставить вместо усилителя симметризатор ,убрать блок питания и поднять по выше антенну и......наслаждаться качеством приёма.А вообще ,чтоб сберечь нервы я бы поставил сразу волновой канал и забыл о разного рода глюках(в принципе ,что я и сделал,даже самостоятельно слепив антенну)

Відповісти

Повернутись до “Питання-Відповіді”