Ми перейшли з форуму до телеграм групи
Якщо ви маєте питання, заходьте до нас.
Натисни на посилання нижче:
Эфирная антенна Funke ABM 4551 (активная)
Re: Эфирная антенна Funke ABM 4551 (активная)
Я так понял если крякнет усилок можно вместо него засунуть плату согласования и все будет работать.[/quote]
Если кабель не длинный и сильный сигнал то можно и согаласующую плату поставить. Если антенна 75-оМная, то симметризатор ставить не надо а подключить антенну прямо к кабелю.
Если кабель не длинный и сильный сигнал то можно и согаласующую плату поставить. Если антенна 75-оМная, то симметризатор ставить не надо а подключить антенну прямо к кабелю.
это зависит от порядочности продавца - по идее конечно оригинальный, но бывают варианты, что вместо оригинального стоит уже что-то другое, плюс бывает продают bm-4551 с установленным усилителем как АВМ-4551. в режиме ожидания при питании от тюнера антенна обесточивается.Gr_Vetal писав:А в новій антені встановлений оригінальний чи аналог?... І скажіть чи подається живлення на підсилювач в режимі очікування в тюнері Romsat RS 300?...Олег Бондаренко писав: Насчёт усилителя, в Украине нет - оригинальных усилителей под Функи, я лично использую их аналоги.
Дякую за інформацію!!! Я думаю Олег продає з оригінал. підсилювачем...linoblack писав: это зависит от порядочности продавца - по идее конечно оригинальный, но бывают варианты, что вместо оригинального стоит уже что-то другое, плюс бывает продают bm-4551 с установленным усилителем как АВМ-4551. в режиме ожидания при питании от тюнера антенна обесточивается.

ROMSAT RS-300, Gi Phoenix, TV LG, антени "Метелик" з підсилювачем.
- Олег Бондаренко
- Администратор
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 82 рази
Когда нет антенн АБМ4551, то усилитель НЕ Оригинал, но сейчас антенны появились и усилители оригиналы.
Якщо потрібна швидка відповід приєднуйся до нас в Телеграм канал, є чат.
Читай форум без реклами, реєструйся.
Самовільне розміщення реклами - бан та видалення всієї реклами та облікового запису.
Самовільне розміщення реклами - бан та видалення всієї реклами та облікового запису.
Доброі ночі Олег! Ви мені вже підбирали антену, дивилися розрахунки...Олег Бондаренко писав:Когда нет антенн АБМ4551, то усилитель НЕ Оригинал, но сейчас антенны появились и усилители оригиналы.
Говорили можете сделать расчет трассы : вот один ретранслятор с трансляцией цифры 45°32'33"N 33°4'7"E , мощность передатчиков 200 Вт, второй с аналогом тут 45°26'34"N 32°47'52"E мощность тоже 200 Вт.
Re: Эфирная антенна Romsat UHF-262
Отримав я антену Funke ABM 4551 зібрав її, встанов на трубу на висоту 10 м., включив на тюнері живлення підсилювача, новий кабель а результат такий же як і на Dipol ASP-8, якій уже 15 років з підсилювачем SWA 9999, не регульованим блоком живленням та старим кабелем... Таким результатом я був шокований та вирішив не зупинятися і купив ще антену "Метелик" з підсилювачем. Так ось результати такі на жодній антені не йде 31 канал з м. Івано-Франківська. З с. Микуличин приймаються всі 32 канали, якість трьох мультиплексів 99, а того що на 31 каналі 50-60. Дуже здивований прийомом антени "Метелик" з підсилювачем, дуже компактна, легка, але приймає все на Ура!, встановив її на рівні другу поверху і все Good, при цьому антену прикріпив просто планкою без будь-яких труб. Зараз продаю через Slando нову антену Funke ABM 4551 і 30 м. нового кабелю кому цікаво можу продати. Свою антену Dipol ASP-8 оскільки вона у дуже жалюгідному стані викинув забрав тільки підсилювач та блок живлення, а антену "Метелик" з підсилювачем залишив. Що мене також дуже здивувало що "Метелик" приймав сигнал Т-2 з с. Микуличин на висоті всього 1м. від землі!!! Дуже радий за українських виробників антени "Метелик"!!!
херня, он с самого начала педалировал тему метелика - считаю это пиаром.
Пообережніше з висловлюваннями!!! Коли це я педалірував тему про Метелик, я навпроти завжди тягнув за Dipol ASP-8. Зараз я через Slando продаю Funke ABM 4551. Кожний має право вибору, я просто описав свою ситуацію.linoblack писав:херня, он с самого начала педалировал тему метелика - считаю это пиаром.
- Олег Бондаренко
- Администратор
Интересный результат, но не верится что ABM4551 не справилась с проблемой, а мотылёк решил проблему
Пока не продали антенну Функе, можете сделать видео-тест ABM4551vsМотылёк?!

Доброї ночі Олег! Я сам не повірив, але відео-тест не зроблю оскільки Funke, оскільки трубу зняв, антену уже розібрав і забрав з собою в Івано-Франківськ, поки що буду спостерігати за роботою Метелика, може прийдеться Funke назад ставити...Олег Бондаренко писав:Интересный результат, но не верится что ABM4551 не справилась с проблемой, а мотылёк решил проблему![]()
- Олег Бондаренко
- Администратор
А проблем вообще нет на Мотыльке? Искажения, сигнал слабее или сильнее?
Я сьогодні в обід тільки його встановив, однак на 31 каналі з яким якісь непонятки в Івано-Франківській області якість сигналу в обід була 60-70%, приблизно о 20.00 год. якість-47%, а в 22.00 год. якість-25%. Інші три трансподери якість завжди 99%. Буду спостерігати в разі чого повернуся на Funke, але що мене вразило Метелик приймав з ретранслятора в с. Микуличин на висоті всього 1 м., а якість видавав 60%. Іскаженій взагалі не має.Олег Бондаренко писав:А проблем вообще нет на Мотыльке? Искажения, сигнал слабее или сильнее?
Востаннє редагувалось 17 серпня 2014, 22:46 користувачем Gr_Vetal, всього редагувалось 1 раз.
І яка різниця в якості і силиі сигналу, коли підіймаєш на нормальну висоту з 1 метром?Gr_Vetal писав:Метелик приймав з ретранслятора в с. Микуличин на висоті всього 1 м., а якість видавав 60%.Олег Бондаренко писав:А проблем вообще нет на Мотыльке? Искажения, сигнал слабее или сильнее?
На даний час Метелик планкою прикріплений на рівні другого поверху до будинку, на висоті 10 м. від землі, метром вище Funke ABM 4551 на трубі видавала такуж якість сигналу як і Метелик (три трансподери 99% а один 31 канал - якість 50%).ut9ee писав: І яка різниця в якості і силі сигналу, коли підіймаєш на нормальну висоту з 1 метром?
Ми перейшли з форуму до телеграм групи
Якщо ви маєте питання, заходьте до нас.
Натисни на посилання нижче: