Эфирная антенна "Мотылёк"
Re: Эфирная антенна "Мотылёк"
По заявлению производителя две задние трубки дают 3 дб
[youtube]Tet8r2E-DIQ[/youtube]
[youtube]Tet8r2E-DIQ[/youtube]
OPENBOX SX6,DМ800SE(rev.M),30W-96.5eС/KU=антенн-24 шт,Panasonic42
- Sefirot
- Герой Форума Т2
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 32 рази
Ну а я про що?vitalik19 писав:По заявлению производителя две задние трубки дают 3 дб

Sefirot писав:Ця антена справляє враження двовібраторної логоперіодичної антени з рефлектором.
Я не займаюсь встановленням антен за гроші. А якщо допомагаю знайомим чи друзям за слово "дякую" або й без нього, то й не бачу особливої потреби в таких персональних експериментах. Крім того, до таких речей я ставлюсь серйозно і відповідально. І розумію, що такий тест у тих умовах, у яких веду прийом цифрового ТБ, об’єктивних показників не дасть.vitalik19 писав:Есть проще вариант !Позвонить производителю этой антенны и он вам вышлет ее бесплатно для теста (доставку почты естественно за вами)
Он лично делал это заявление!
Что вам даже рекомендую проверить чисто ради теста
Якщо відверто, то деякі викладені в інтернеті псевдо-тести антен з вікон з візуальним баченням передавача, крім обурення, ніяких емоцій не викликають. Антени потрібно тестувати у відповідних умовах, а не там, де приймає навіть кусок мідного дроту.
Sefirot писав:Якщо відверто, то деякі викладені в інтернеті псевдо-тести антен з вікон з візуальним баченням передавача, крім обурення, ніяких емоцій не
викликають. Антени потрібно тестувати у відповідних умовах, а не там, де приймає навіть кусок мідного дроту.
Пример ? ссылку?
Sefirot писав:
то й не бачу особливої потреби в таких персональних експериментах. Крім того, до таких речей я ставлюсь серйозно і відповідально. І розумію, що такий тест у тих умовах, у яких веду прийом цифрового ТБ, об’єктивних показників не дасть.
.
Ваше право.
Значит зря предлагал-хотелось увидеть тесты чисто от вас и т. д. .
Ну а так как лично я могу предположить что она спокойно БЕЗ ПРОБЛЕМ примет в Луцке передатчик 0.2 квт с села Пiдгайцi Луцкого раона
и также предпологаю она в Луцке на растоянии 78 км примет антополь при условии высоты -минимум 11 метров и выше
- Sefirot
- Герой Форума Т2
Цікавий Ваш тест "Мотилька" на прийом із Антополя. А якби ще порівняли в тих самих умовах, але з підсилювачем, було б ще цікавіше.
Мені також було б цікаво протестувати цю дивну
антену, але нема підходящих умов.
Ставити на дах будинку - це не те. Звідти будь-яка інша нормальна антена усе візьме. А те, що з відстані 78 км в умовах сторонніх електромагнітних завад й перешкод у вигляді багатоповерхової забудови візьме 1-кіловатний передавач - маю сумніви. Хіба що десь з окраїни міста.
Мені також було б цікаво протестувати цю дивну

Ставити на дах будинку - це не те. Звідти будь-яка інша нормальна антена усе візьме. А те, що з відстані 78 км в умовах сторонніх електромагнітних завад й перешкод у вигляді багатоповерхової забудови візьме 1-кіловатний передавач - маю сумніви. Хіба що десь з окраїни міста.
Не могу понять за счет каких таких качеств в Мотылька такая чувствительность. Может у кого есть технические обоснования выложите пожалуйста на форуме, думаю многим будет интересно.
- Олег Бондаренко
- Администратор
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 82 рази
Как вариант, разработчик подошел с умом к производству
)) Вот и принимает отлично!
У меня Мотылёк принимает на расстоянии 14 км, вокруг дома, второй этаж - есть маленькие помехи. Бывает пропадает картинка, но больше из-за машин, рядом красная линия - машины
А в целом я был удивлён, что она в моём случае будет работать.
Сейчас делаю видео по тюнеру World Vision и там будет кусочек видео, где Мотылёк на стене

У меня Мотылёк принимает на расстоянии 14 км, вокруг дома, второй этаж - есть маленькие помехи. Бывает пропадает картинка, но больше из-за машин, рядом красная линия - машины

Сейчас делаю видео по тюнеру World Vision и там будет кусочек видео, где Мотылёк на стене

Якщо потрібна швидка відповід приєднуйся до нас в Телеграм канал, є чат.
Читай форум без реклами, реєструйся.
Самовільне розміщення реклами - бан та видалення всієї реклами та облікового запису.
Самовільне розміщення реклами - бан та видалення всієї реклами та облікового запису.
- Sefirot
- Герой Форума Т2
Правильно було б порівняти цю антену з іншою з однаковим коефіцієнтом підсилення, в однакових умовах.
А також з промисловою антеною іншого виробника в такій самій ціновій категорії.
І проводити такі тести і порівняння на максимальній заявленій виробником відстані прийому.
Може в аналогічних умовах й інші антени дають не гірший результат?
Як тільки почали до нас везти із Польщі ASP-8, скільки було позитивних відгуків. Були й такі, що переконували про впевнений прийом з відстані понад 200 км. А були і відверті казки.
А яке було захоплення у людей, які з ось такої антени
преходили на ось таку
Тобто, усе тут відносно. Якщо підтвердить антена "Мотильок" свою унікальність і ефективність вагомими аргументами - буде добре.
Поки що зі всього прочитаного і побаченого у відеооглядах остаточно переконливих доказів мені не траплялось.
А також з промисловою антеною іншого виробника в такій самій ціновій категорії.
І проводити такі тести і порівняння на максимальній заявленій виробником відстані прийому.
Може в аналогічних умовах й інші антени дають не гірший результат?
Як тільки почали до нас везти із Польщі ASP-8, скільки було позитивних відгуків. Були й такі, що переконували про впевнений прийом з відстані понад 200 км. А були і відверті казки.
А яке було захоплення у людей, які з ось такої антени

преходили на ось таку

Тобто, усе тут відносно. Якщо підтвердить антена "Мотильок" свою унікальність і ефективність вагомими аргументами - буде добре.
Поки що зі всього прочитаного і побаченого у відеооглядах остаточно переконливих доказів мені не траплялось.
Ребята до 20 км понимаю что прием будет, ну здесь на форуме разговоры идут за 60-78 км. Я и спросил, может какие обоснования изготовителя есть, а может кто что-то читал.Олег Бондаренко писав:Как вариант, разработчик подошел с умом к производству)) Вот и принимает отлично!
- Олег Бондаренко
- Администратор
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 82 рази
для меня это тоже загадкаut9ee писав:Ребята до 20 км понимаю что прием будет, ну здесь на форуме разговоры идут за 60-78 км. Я и спросил, может какие обоснования изготовителя есть, а может кто что-то читал.Олег Бондаренко писав:Как вариант, разработчик подошел с умом к производству)) Вот и принимает отлично!

Якщо потрібна швидка відповід приєднуйся до нас в Телеграм канал, є чат.
Sefirot писав: Поки що зі всього прочитаного і побаченого у відеооглядах остаточно переконливих доказів мені не траплялось.
А какие вам еще нужны убедительные доказательства?
На фото я показал прием на разной высоте и в разных областях где на раст. 66 км прием есть 1квт передатчика и на растоянии 53км прием есть 0.5 квт передатчика .
Дополню еще если передатчик находиться в районе недалеко так прием можно вести спокойно даже в помещении,но если передатчик находиться далее так для такой ситуации мотылек любит высоту!
- Sefirot
- Герой Форума Т2
Річ у тім, що в мене "польська" антена, яка вже 12 років в експлуатації на висоті 8,5 м з відстані 70 км також приймає DVB-T2 з 1 кВт передавача. А за ціною "Мотилька" можна придбати кілька таких антен.vitalik19 писав:А какие вам еще нужны доказательства?
На фото я показал прием на разной высоте и в разных областях где на раст. 66 км прием есть 1квт передатчика и на растоянии 53км прием есть 0.5 квт передатчика .
Дополню еще если передатчик находиться в районе недалеко так прием можно вести спокойно даже в помещении,но если передатчик находиться далее так для такой ситуации мотылек любит высоту!
Какой передатчик?Ковель?
- Sefirot
- Герой Форума Т2
РТПС Посеничи (52°10'50"N 26°03'24"E).vitalik19 писав:Какой передатчик?Ковель?
Перевіряв з прикордонного району. Антена "польська". Висота антени 8,5 м.
Відстань до Посенич - 70 км., висота щогли передавача - 182 м.
Белтелекомівські 1 кВт DVB-T2 мультиплекси приймаються нормально. А от прийом 2 кВт соціального DVB-T мультиплексу - лиш в хорошу погоду.
(З цього ж передавача приймається аналог - 500 Ват)
Відстань до Ковеля - 71 км., висота щогли передавача - 239 м.
Прийому Зеонбудівських 1 кВт мультиплексів нема.
(З цього ж передавача приймається аналог - 1 кВт)
Також на відстані 45 км. нормально приймає 200 Ват з Кузнецовська.
Можлива похибка у відстаннях 1,5-2 км. Переналаштувань антени не робив, просто перевірив кілька разів у різні дні, який звідки прийом.