Эфирная антенна "Мотылёк"

Про антену Метелик, обговорення
Вибираємо антену
Проблеми та їх вирішення
Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Подякували: 1 раз

Re: Эфирная антенна "Мотылёк"

Повідомлення Gr_Vetal »

Я думаю що в пасивному режимі не може працювати...

ROMSAT RS-300, Gi Phoenix, TV LG, антени "Метелик" з підсилювачем.
Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин

Повідомлення Gr_Vetal »

Хотілось би почути відповідь представника Метелика на моє запитання...

gevel12
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 6 разів

Повідомлення gevel12 »

m2ts писав:Интересует в модификации антенны "Мотылек" , та которая с усилителем , она может работать в пассивном режиме или нет?
тогда цена должна быть как у Funke :lol:

metelyk
Новичок

Повідомлення metelyk »

Мотылек в комплектации с усилителем будет работать только при включенном питании 5 V .
В пассивный режим антенну можно перевести только удалив усилитель.

По усилителю:
Усиление 19-23 дБ во всем диапазоне частот, по краям резкое падение.

На практике, использование усилителя значительно уменьшает необходимую высоту подвеса антенны.
В большинстве случаев мачта просто не нужна.

Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин

Повідомлення Gr_Vetal »

Ви не відповіли на моє запитання чи підійде Ваша антена моім батькам в с. Пістинь, Косівський район, Івано-Франківська область для прийому Т2 з м. Івано-Франківська?...

anatolli1966
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин

Повідомлення anatolli1966 »

Gr_Vetal писав:Ви не відповіли на моє запитання чи підійде Ваша антена моім батькам в с. Пістинь, Косівський район, Івано-Франківська область для прийому Т2 з м. Івано-Франківська?...
Ніхто тобі толком нічого не скаже. Все робиться способом "тик". Купив, поставив, попробував, підійшло - не підійшло.

Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин

Повідомлення Gr_Vetal »

anatolli1966 писав: Ніхто тобі толком нічого не скаже. Все робиться способом "тик". Купив, поставив, попробував, підійшло - не підійшло.
Якщо вже тут не скажуть, то тоді вже все... Катастрофа!!! Я надіюсь, що тут як раз мені і допоможуть.

linoblack
Знающий
Знающий
Подякували: 2 рази

Повідомлення linoblack »

anatolli1966 писав:
Gr_Vetal писав:Ви не відповіли на моє запитання чи підійде Ваша антена моім батькам в с. Пістинь, Косівський район, Івано-Франківська область для прийому Т2 з м. Івано-Франківська?...
Ніхто тобі толком нічого не скаже. Все робиться способом "тик". Купив, поставив, попробував, підійшло - не підійшло.
по поводу антенны функе авм-4551 - ни який не "тык" - подойдет однозначно. если в этой точке прием Т2 возможен в принципе - то эта антенна справится - я гарантирую это :) .метелык - "тык". :D

Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин

Повідомлення Gr_Vetal »

linoblack писав: по поводу антенны функе авм-4551 - ни який не "тык" - подойдет однозначно. если в этой точке прием Т2 возможен в принципе - то эта антенна справится - я гарантирую это :) .метелык - "тык". :D
Ще чекаю розрахунків і пропозицій від Олега...

anatolli1966
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин

Повідомлення anatolli1966 »

linoblack писав:
anatolli1966 писав:[quote="Gr_Vetal" .метелык - "тык". :D
Я і мав на увазі спосіб "тик" - метелик.

Нэцкэ
Профессионал
Профессионал
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Нэцкэ »

Если продавец даст гарантии возрата в течение 14 дней как по закону написано , то можно и потыкать метелика :idea:

Олег Бондаренко
Администратор
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 82 рази

Повідомлення Олег Бондаренко »

Нэцкэ писав:Если продавец даст гарантии возрата в течение 14 дней как по закону написано , то можно и потыкать метелика :idea:
Мотылька можно и потыкать :) Но я б не рисковал на 60 км его тыкать, лучше с усилителем мотылёк тыкать - интереснее :jokingly2:

Якщо потрібна швидка відповід приєднуйся до нас в Телеграм канал, є чат.
Читай форум без реклами, реєструйся.
Самовільне розміщення реклами - бан та видалення всієї реклами та облікового запису.
Нэцкэ
Профессионал
Профессионал
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Нэцкэ »

На 60 км тогда лутше брать то что проверено уже не раз при данных растояниях :flag_of_truce:

metelyk
Новичок

Повідомлення metelyk »

Мотылек с усилителем будет все принимать.
При условии работы с мачтового устройства. Но если поселок в яме или в лесу, будет сложней.

На ровной местности или горе Вы получите выбор нескольких направлений приема. С какого лучше сигнал будет, на том и оставьте.

Огромный плюс Мотылька в том, что он одинаково хорошо принимает на всех частотах Т2. Неважно на каких каналах работают конкретные телецентры.

Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин

Повідомлення Gr_Vetal »

Отримав я антену Funke ABM 4551 зібрав її, встанов на трубу на висоту 10 м., включив на тюнері живлення підсилювача, новий кабель а результат такий же як і на Dipol ASP-8, якій уже 15 років з підсилювачем SWA 9999, не регульованим блоком живленням та старим кабелем... Таким результатом я був шокований та вирішив не зупинятися і купив ще антену "Метелик" з підсилювачем. Так ось результати такі на жодній антені не йде 31 канал з м. Івано-Франківська. З с. Микуличин приймаються всі 32 канали, якість трьох мультиплексів 99%, а того що на 31 каналі 50-60%. Дуже здивований прийомом антени "Метелик" з підсилювачем, дуже компактна, легка, але приймає все на Ура!, встановив її на рівні другу поверху і все Good, при цьому антену прикріпив просто планкою без будь-яких труб. Зараз продаю через Slando нову антену Funke ABM 4551 і 30 м. нового кабелю кому цікаво можу продати. Свою антену Dipol ASP-8 оскільки вона у дуже жалюгідному стані викинув забрав тільки підсилювач та блок живлення, а антену "Метелик" з підсилювачем залишив. Що мене також дуже здивувало що "Метелик" приймав сигнал Т-2 з с. Микуличин на висоті всього 1м. від землі з якістю 60%!!! Дуже радий за українських виробників антени "Метелик"!!!
Востаннє редагувалось 17 серпня 2014, 22:30 користувачем Gr_Vetal, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Ефірні антени Метелик (Мотылек)”