HDMEDIA писав:О как вы их задели

Выложу пару частей жалобы в НацРаду.
Скарга
........................................................................................
........................................................................................
27.08.2012р при проведенні профілактики на телепередавачах цифрової мережі ТОВ.”ЗЕОНБУД”, при відключенні передавача на РТС м. Мукачево, я зразу зміг приймати МХ1 та МХ2 з РТС м Свалява зі 100% якістю, але так було доти поки не ввімкнули РТС м. Мукчево, теж саме було коли було відключено передавач РТС м. Свалява і працював тільки передавач РТС м. Мукачево. Після ввімкнення всіх передавачів, прийом МХ1 та МХ2 припинився.
Після цього, я звернувся до “Закарпатської філії Українського центру радіочастот” звідки і отримав відповідь, №--------------- від 20.09.2012р. копію якої додаю, де й підтвердили мої підозри, про те що на МХ1 та МХ2 присутня інтерференція сигналів, що випромінюються РТС м. Мукачево та РТС м. Свалява.
.................................................................................................................................................
............................................ з’ясувалося, що до вас звертався пан ----------------- Олег --------------- проживаючий по вул. --------------- кв --, додаю копію вашої відповіді, вище вказаному пану від -------------------------, частина відповіді яка обведена червоним кольором (
там писалось про большую мощьность и малом расстоянии до передатчика, в результате чего при отражении сигнала от металлических крыш, идет отраженный сигнал, в результате чего искаженный звук и двоится изображение) , це є чистої води відписка, яка стосується прийому аналогового телебачення, та взагалі не має нічого спільного з нашим випадком, та цю відповідь спростовуе відповідь “ Закарпатської філії Українського центру радіочастот ”, якою підтверджено факт наявності інтерференції сигналів з РТС м. Мукачево та РТС м. Свалява.
.........................................................................................................................
При цьому, я використовував різні приймальні антени, і це нічого не змінює, тому прошу не відписувати мені в відповіді що треба змінити приймальну антену, антени я розташовував на дахах п’яти поверхових будинків.
.........................................................................................................
Прошу вас надати мені відповідь, і з’ясувати, чи будуть змiнені частоти на передавачах РТС м.Свалява, РТС м.Мукачево, РТС м.Хуст, чи буде додатково обладнано передавачі пристроями синхронізації для впровадження одночастотного мовлення, та прошу надати менi в який термiн це буде виконано.
................................................................................................................................
На кінець додам, що дуже прикро, що проживаючі у прикордонній зоні, я приймаю без перешкод цифрове телебачення Словаччини та Угорщини, на відстані 100км від їх передавачів зi 100% якістю, і не можу приймати цифрове телебачення рідної України.
Главное они мне так и не ответили, дата когда все начьнет нормально работать.