Подключилась, нету СТБ и НОВОГО КАНАЛА((
Подключилась, нету СТБ и НОВОГО КАНАЛА((
Помогите пожалуйста разобраться! Купила STRONG SRT 8500, нашла 29 каналов + 3 теста, но среди них нет СТБ и НОВОГО(( Что это может быть?
- Олег Бондаренко
- Администратор
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 82 рази
Re: Подключилась, нету СТБ и НОВОГО КАНАЛА((
явно там не 29 каналов, список тут http://digital-tv.com.ua/static/spisok-obszenacionalnyh-telekanalov-cifrovogo-televideniya.html
Якщо потрібна швидка відповід приєднуйся до нас в Телеграм канал, є чат.
Читай форум без реклами, реєструйся.
Самовільне розміщення реклами - бан та видалення всієї реклами та облікового запису.
Читай форум без реклами, реєструйся.
Самовільне розміщення реклами - бан та видалення всієї реклами та облікового запису.
Видимо ещё DVВ-T принимаете...попробуйте точнее подстроить антенну или, если это ничего не даст, менять её на более мощную
- lana.voronova
Купили Evrosky, нашли 29 каналов, но нету СТБ и Нового. Как настроить?
- plyrvt
- Знающий
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 165 разів
який регіон?lana.voronova писав: ↑04 січня 2019, 10:36 Купили Evrosky, нашли 29 каналов, но нету СТБ и Нового. Как настроить?
По всій Україні доступні 4 мультиплекси (до 32 каналів)
MX1: Інтер / Україна / 1+1 / НТН / К1 / UA:Перший / ictv / Enter-фільм
MX2: Zoom / Індиго / СТБ / ТЕТ / К2 / Новий канал / М1 / 5-ий канал
MX3: Мега / Піксель TV / XSport / НЛОTV / 2+2 / Zik / резерв / Еспресо
MX5: Прямий (HD) / UA:Культура / Рада / Ескулап-ТВ / місцевий канал / 112-Україна (HD,) / місцевий канал / місцевий канал
Крім того, в Києві і Одесі є додаткові регіональні мультиплекси
Київ-41: Караван ТВ / Boutique TV / М2 / O-TV / ПлюсПлюс / 24 / 4-й канал / Перший Київський Телеканал + (Первый Городской) / Еко ТБ / Milady TV
Київ-43: EU Music HD / Music Box UA / Наталі / Сонце / Надія / Правда ТуТ / Niki Kids HD / Niki Junior HD / 4ever Music HD / Телевсесвіт
Одеса-27: GTV / А1 / Южная Волна / Думская.TV (HD) / OLViA / план Одеса 1 / ПлюсПлюс / Первый Городской (HD) / 7-й канал / Здоровье
-
- Смотрю Т2
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 52 рази
СТБ і Новий мабуть улюблені канали і на відсутність решти каналів з МХ2 уваги не звернули... Чи можливі ситуації відсутності приймання окремих каналів з одного мультиплексу через специфічну перешкоду?
- plyrvt
- Знающий
Неможливі. Йде потік 33.1148 Мбіт і при завадах він або валиться весь або декодується весь.
Цей транспортний потік 33.1148 Мбіт потім вже ділиться на логічні контейнери
аналогичная проблема.
Телевизор LG 32LN575U, напрямую к антенне - антенна, если верить гуглу - польськая решетка. (такой набор проволоки метр на полметра с 6 рожками) извините за тупое описание, я девушка и я в этом не шарю.
город Ровно, направление на Антополь.
я не понимаю, что и где надо настроить в телевизоре

Телевизор LG 32LN575U, напрямую к антенне - антенна, если верить гуглу - польськая решетка. (такой набор проволоки метр на полметра с 6 рожками) извините за тупое описание, я девушка и я в этом не шарю.
я не понимаю, что и где надо настроить в телевизоре

- plyrvt
- Знающий
Польська антена ASP-8 (с 4х2=8 рожками) в чорній коробочці містить антенний підсилювач.SG14 писав: ↑16 січня 2019, 23:05 аналогичная проблема.
я не понимаю, что и где надо настроить в телевизоре![]()
![]()
Щоб він активувався на нього потрібно подати живлення +5...+12 Вольт
Це робиться 2 способами:
А) устарівший спосіб - в комплекті до антени йшов блок живлення і перехідник для антенного кабеля (інжектор)
Б) сучасний спосіб - в цифровому тюнері або в цифровому телевізорі в меню є пункт "Живлення антени". За змовчуванням він вимкнутий, потрібно активувати.
Бувають моделі телевізорів в яких немає цього пункта. Тоді живлення потрібно подати устарівшим методом А) або купити в магазині чи на базарі "інжектор" з USB який бере +5 вольт від USB порта телевізора.
Без подачі живлення сигнал частково проходить підсилювач (не повністю блокується) і тому деякі канали може бути видно.
СТБ і Новий канал в м. Рівне транслюються на найвищій частоті, без подачі живлення вона блокується найсильніше, тому цього каналу не видно.
В інструкції до телевізора немає жодної згадки про живлення антени
https://www.lg.com/ua/support/support-p ... g-32LN575U
Тому вірогідно треба або USB-інжектор, або спосіб А)
Крім того, якщо сигнал у вас дуже сильний, можна обійтися без підсилювача, для цього за 20 грн продається пасивна плата узгодження, яка вставляється в чорну коробочку антени замість підсилювача.
- Рейтинг: 5.88%
-
дякую за відповідь!
чи є різниця, який спосіб обрати? в договічності/надійності?
завтра спробую на ринку пошутика і спосіб А, і Б
чи є різниця, який спосіб обрати? в договічності/надійності?
завтра спробую на ринку пошутика і спосіб А, і Б
-
- Смотрю Т2
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 52 рази
Спосіб А, якщо придбати блок живлення з регулятором напруги, дозволяє підстроїти коефіцієнт підсилення антенного підсилювача шляхом обертання ручки регулятора. Антенний підсилювач при цьому має бути розрахований на напругу живлення 12 вольт.
В разі виходу з ладу блоку живлення, ремонт чи заміна дешевші, ніж ремонт тюнера чи телевізора.
В разі виходу з ладу блоку живлення, ремонт чи заміна дешевші, ніж ремонт тюнера чи телевізора.
- plyrvt
- Знающий
по довговічності і надійності краще викинути "польську" антену і поставити якусь маленьку алюмінієву
крім поганої якості матеріалів (розвалюється і трухне) в польській антені є суттєва дизайнерська проблема - всі ті вуса ізольовані від екрану (відповідно від будинку, опори і т.д.), а довгі гострі провідники збирають на себе блискавку і просто накопичують статичну електрику яка утворюється в повітрі від тертя вітру.
Зазвичай це призводить до того що постійно перегорає підсилювач (той що в чорній коробці) і його треба замінювати. Ризик попадання блискавки теж вищий.
ваша порада корисна, так. але, на щастя, мій будинок стоїть якраз в сторону антополя, тому антена мирно почиває на закритому балконі))
для села - безумовно, там стоїть маленька, така як ви радите.
дякую вам!
для села - безумовно, там стоїть маленька, така як ви радите.
дякую вам!
- plyrvt
- Знающий
якщо в сторону Антополя то сигнал сильний і підійде симетризатор якому не треба живлення, можу підїхати обміняти. Якщо підійде симетризатор - залишу його вам, а заберу той підсилювач