HDMI подключение

Закрытые темы.
Если необходимо открыть какую-нибудь тему, пишите в личку Администратору
Олег Бондаренко
Администратор
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 82 рази

Re: HDMI подключение

Повідомлення Олег Бондаренко »

в ближайшее время закодируют Украинские каналы на спутниках - посмотрим, как оно будет (я говорю о бесплатном ТВ)

Якщо потрібна швидка відповід приєднуйся до нас в Телеграм канал, є чат.
Читай форум без реклами, реєструйся.
Самовільне розміщення реклами - бан та видалення всієї реклами та облікового запису.
trofimchuk.i
Новичок

Повідомлення trofimchuk.i »

Тюнер SRT 8500 підключений через 1.5-метровий HDMI кабель до телевізора ELECTRON 24-981. Така проблема - звук з тюнера набагато тихіший( приблизно на 50%) ніж якщо приймати прямо через антену, хоча якщо переглядаю фільми через тюнер з USB накопичувача, то зі звуком все в порядку. Майже всі канали Т2 у мене з різною силою звучання, найголосніше ICTV, а найтихіше 2+2. тобто якщо я дивлюсь 2+2 на максимальній позначці 32 і одразу перемикаюсь на ICTV . то потрібно змешувати звук приблизно на половину. Можливо, це не тільки в мене так?
P.S. До речі, при підключенні SRT 8500 через HDMI, у мене не будо жодних проблем з форматами аудіо/відео під час перегляду фільмів з USB накопичувача, а при підключенні через "тюльпани" деякі формати не "читало"!

vborgman
Форумчанин
Форумчанин
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення vborgman »

trofimchuk.i писав: P.S. До речі, при підключенні SRT 8500 через HDMI, у мене не будо жодних проблем з форматами аудіо/відео під час перегляду фільмів з USB накопичувача, а при підключенні через "тюльпани" деякі формати не "читало"!
Интересно, как вид соединения коробки с телевизором может влиять на обработку файла внутри коробки?

linoblack
Знающий
Знающий
Подякували: 2 рази

Повідомлення linoblack »

vborgman писав:
trofimchuk.i писав: P.S. До речі, при підключенні SRT 8500 через HDMI, у мене не будо жодних проблем з форматами аудіо/відео під час перегляду фільмів з USB накопичувача, а при підключенні через "тюльпани" деякі формати не "читало"!
Интересно, как вид соединения коробки с телевизором может влиять на обработку файла внутри коробки?
никак, это просто совпадение ;)

linoblack
Знающий
Знающий
Подякували: 2 рази

Повідомлення linoblack »

trofimchuk.i писав:Тюнер SRT 8500 підключений через 1.5-метровий HDMI кабель до телевізора ELECTRON 24-981. Така проблема - звук з тюнера набагато тихіший( приблизно на 50%) ніж якщо приймати прямо через антену, хоча якщо переглядаю фільми через тюнер з USB накопичувача, то зі звуком все в порядку. Майже всі канали Т2 у мене з різною силою звучання, найголосніше ICTV, а найтихіше 2+2. тобто якщо я дивлюсь 2+2 на максимальній позначці 32 і одразу перемикаюсь на ICTV . то потрібно змешувати звук приблизно на половину. Можливо, це не тільки в мене так?
P.S. До речі, при підключенні SRT 8500 через HDMI, у мене не будо жодних проблем з форматами аудіо/відео під час перегляду фільмів з USB накопичувача, а при підключенні через "тюльпани" деякі формати не "читало"!
а "прямо через антенну" это что? аналоговое? посмотрите в настройках телевизора, поищите в разделе звука может быть пункт связанный с усреднением громкости.

Закрито

Повернутись до “АРХИВ”