потрібна допомога!!!
потрібна допомога!!!
доброго дня всім! довго чекав на тюнер т2, недавно я його отримав! підключивши все почав шукати канали по інструкції, звернув увагу що показник сигналу = 0%
яку антену купити щоб все було ок?? живу в 53км від передавача (передавач м.львів, я в м.яворові)
яку антену купити щоб все було ок?? живу в 53км від передавача (передавач м.львів, я в м.яворові)
- alexander_k62
- Профессионал
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 4 рази
Re: потрібна допомога!!!
А ще краще - "волновий канал". Далі треба буде експерементувати. Якщо все піде без підсилювача, то він Вам і не потрібен. Якщо сила сигналу буде малою, тоді вже докупите підсилювач з блоком живлення.
- alexander_k62
- Профессионал
як розрахувати розміри для цієї антени???
я в цьому не дуже , але руки з правильного місця ростуть, того з розмірами впораюсь)))

я в цьому не дуже , але руки з правильного місця ростуть, того з розмірами впораюсь)))

- alexander_k62
- Профессионал
В інтернеті безліч варіантів. Але волновий канал настільки тонка штука, що краща купити заводського виготовлення. На декілька міліметрів відступив і від обіцяних на кресленні 10-16 дБ нічого не залишиться.
- alexander_k62
- Профессионал
Подскажите. При настройках тюнера тримакс в меню питание антены(для комнатной как я поняла)должно стоять включено,когда переключаю на след строку поис каналов,в предыдущей строке(питание антенны)опять стоит отключенно???????????????????
- Vsesvit TV
- Профессионал
Если не работает вкл и выкл питание смотрите на версию прошивки она у Вас наверное первая ещемилана писав:Подскажите. При настройках тюнера тримакс в меню питание антены(для комнатной как я поняла)должно стоять включено,когда переключаю на след строку поис каналов,в предыдущей строке(питание антенны)опять стоит отключенно???????????????????
- Олег Бондаренко
- Администратор
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 82 рази
Если не работает вкл и выкл питание смотрите на версию прошивки она у Вас наверное первая еще[/quote]
а как ее определить???
а как ее определить???
- Олег Бондаренко
- Администратор
Олег Бондаренко писав:а зачем вы включаете питание? у вас антенна активная?
без этого не находит ни одного канала. Перепробовала уже 2 антены,одна совсем обычная,а вторая с усилителем,включ в розетку
- Олег Бондаренко
- Администратор
так если у вас антенна с сетевым кабелем, включать питание в тюнере не надо! Питание необходимо для таких антенн:
http://hdmedia.com.ua/catalog/efirnaya_ ... ya_antenna
http://hdmedia.com.ua/catalog/efirnaya_ ... ya_antenna