потрібна допомога!!!

Яку антену вибрати, встановлення та налаштування антени
Закрито
Marik

потрібна допомога!!!

Повідомлення Marik »

доброго дня всім! довго чекав на тюнер т2, недавно я його отримав! підключивши все почав шукати канали по інструкції, звернув увагу що показник сигналу = 0%
яку антену купити щоб все було ок?? живу в 53км від передавача (передавач м.львів, я в м.яворові)


vital
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 237
З нами з: 17 березня 2012, 16:08
Подякували: 1 раз

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення vital »

Купите ворону и усилитель.


Аватар користувача
alexander_k62
Профессионал
Профессионал
Повідомлень: 549
З нами з: 11 березня 2012, 11:07
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 4 рази

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення alexander_k62 »

А ще краще - "волновий канал". Далі треба буде експерементувати. Якщо все піде без підсилювача, то він Вам і не потрібен. Якщо сила сигналу буде малою, тоді вже докупите підсилювач з блоком живлення.


Аватар користувача
alexander_k62
Профессионал
Профессионал
Повідомлень: 549
З нами з: 11 березня 2012, 11:07
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 4 рази

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення alexander_k62 »

Антена, звісно, повинна бути для дециметрового діапазону.


Marik

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення Marik »

як розрахувати розміри для цієї антени???
я в цьому не дуже , але руки з правильного місця ростуть, того з розмірами впораюсь))) :) :) :)


Marik

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення Marik »

я про "волновой канал"


Аватар користувача
alexander_k62
Профессионал
Профессионал
Повідомлень: 549
З нами з: 11 березня 2012, 11:07
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 4 рази

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення alexander_k62 »

В інтернеті безліч варіантів. Але волновий канал настільки тонка штука, що краща купити заводського виготовлення. На декілька міліметрів відступив і від обіцяних на кресленні 10-16 дБ нічого не залишиться.


Аватар користувача
alexander_k62
Профессионал
Профессионал
Повідомлень: 549
З нами з: 11 березня 2012, 11:07
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 4 рази

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення alexander_k62 »



милана

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення милана »

Подскажите. При настройках тюнера тримакс в меню питание антены(для комнатной как я поняла)должно стоять включено,когда переключаю на след строку поис каналов,в предыдущей строке(питание антенны)опять стоит отключенно???????????????????


Аватар користувача
Vsesvit TV
Профессионал
Профессионал
Повідомлень: 515
З нами з: 21 лютого 2012, 20:32

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення Vsesvit TV »

милана писав:Подскажите. При настройках тюнера тримакс в меню питание антены(для комнатной как я поняла)должно стоять включено,когда переключаю на след строку поис каналов,в предыдущей строке(питание антенны)опять стоит отключенно???????????????????
Если не работает вкл и выкл питание смотрите на версию прошивки она у Вас наверное первая еще


Аватар користувача
Олег Бондаренко
Администратор
Повідомлень: 5573
З нами з: 21 лютого 2012, 19:58
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 82 рази

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення Олег Бондаренко »

та не, там у неё антенна обычная не активная


милана

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення милана »

Если не работает вкл и выкл питание смотрите на версию прошивки она у Вас наверное первая еще[/quote]


а как ее определить???


Аватар користувача
Олег Бондаренко
Администратор
Повідомлень: 5573
З нами з: 21 лютого 2012, 19:58
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 82 рази

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення Олег Бондаренко »

а зачем вы включаете питание? у вас антенна активная?


милана

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення милана »

Олег Бондаренко писав:а зачем вы включаете питание? у вас антенна активная?

без этого не находит ни одного канала. Перепробовала уже 2 антены,одна совсем обычная,а вторая с усилителем,включ в розетку


Аватар користувача
Олег Бондаренко
Администратор
Повідомлень: 5573
З нами з: 21 лютого 2012, 19:58
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 82 рази

Re: потрібна допомога!!!

Повідомлення Олег Бондаренко »

так если у вас антенна с сетевым кабелем, включать питание в тюнере не надо! Питание необходимо для таких антенн:
http://hdmedia.com.ua/catalog/efirnaya_ ... ya_antenna


Закрито

Повернутись до “Ефірні антени”