Проверьте ТВ, подав звук от другого устр. Откройте корпус и посмотрите визуальную целостность, и т.д. и т.п. Похоже, проблема в ТВ.
2:0, и это правильно, товарищи! Хоть раз наши сами на себя не были похожими.Киев против Загреба
Ми перейшли з форуму до телеграм групи
Якщо ви маєте питання, заходьте до нас.
Натисни на посилання нижче:
2:0, и это правильно, товарищи! Хоть раз наши сами на себя не были похожими.Киев против Загреба
я уже думал beny диверсию делаетbeny писав:mkh2012
Я имел в виду открыть корпус у телевизора, а не у тюнера
та вы шо. ну скажете...beny писав:mkh2012
Я имел в виду открыть корпус у телевизора, а не у тюнера
переключите телевизор в режим АВ 1,2,3. И ТДvova писав:Скажіть будьласка....Я підключаю Strong 8500 все як має бути і вмене непоявляється картинка вапше нічого нема.......Вчом може бути проблема...???
http://digital-tv.com.ua/informaciya/ka ... yuner.htmlvova писав:Скажіть будьласка....Я підключаю Strong 8500 все як має бути і вмене непоявляється картинка вапше нічого нема.......Вчом може бути проблема...???
vova писав:Скажіть будьласка....Я підключаю Strong 8500 все як має бути і вмене непоявляється картинка вапше нічого нема.......Вчом може бути проблема...???
п.1-глянь инсрукшин фо тв,погодя включ кнопу AV на лінивці и лицезрей синий экран с оранжевым кругом Т2vova писав:а шо це може бути.....включаю ав ініякої реакції....шо робити поможіть??
Який в Вас телевізор?vova писав:а тепер зрозуміліши напиши????я це все роблю ініякої реакції.....нема ніякого Т2
якшо в тебе исправный AV-вход телевзира(проверь подачей сигналов видео и аудио с других источников-например двд или цыфрового фотоапарата) 8)vova писав:а тепер зрозуміліши напиши????я це все роблю ініякої реакції.....нема ніякого Т2
Ми перейшли з форуму до телеграм групи
Якщо ви маєте питання, заходьте до нас.
Натисни на посилання нижче: