=Lex= , доброго времени суток
У вас заметил купу антен на одной мачте Это не есть хорошо ( даже коль они отключены )
Далее ... какой тип кабеля Марка и давно ли установлен он и какой длины
Писав трошки раніше, замінив кабель старий на новий ще тоді коли ставив Т2. (орієнтовно стоїть десь 13 місяців, бо гарантія на тюнер вже вийшла) Дріт купував не дешевий, якщо чесно то зараз не пам"ятаю, але з подвійною ізоляцією
Соеденён она непосредсвтенно к тюнеру или через сплитер в квартире ?
Під"єднаний кабель через розгалужувач уже в квартирі, пробував підключати Тюнер напряму - було те саме, 80-85 рівень, 0 якість.
Далее как с греметичностью коробки подключения кабеля и не напился ли кабелья дождей и ливней
ні, все сухо та комфортно
Да вот что , сообщи , по гугул планете или дургим интернет картам , какое растояние от ТЦ ( телевышки) , до места точки установки антены ?
5,6 км по прямій, раніше десь теж писав.
По видео не более 5 ти километров я так придпологаю

саме в точку.
Хочу сказати що зараз працює все окей, проблем немає взагалі. Просто так вийшло, що саме в цьому місці на цьому "телефоні" був прийом більш-менш нормальний. Просто на всьому стриху є два місця де можна закріпити антену, це там де вона була і "телефон". Звичайно можна зробити власне кріплення, але проблема полягає в тому, що в альтернативних місцях де можна поставити монтажний кринштейн для антени не ловить сигнал МХ1, а на ньому як на зло улюблений канал тещі ТРК Україна. Вона навіть пропонувала мені "щось придумати в ущерб каналам 24-32 але щоб показув з 1-8

"
Нижче дротів в коробочці - знижувальний трансформатор до 24 вольт, а далі йде розводка по стояку вниз.
Так і є, я теж його помітив, правда маркування все заржавіло і зтерлось, але потому і зрозумів що телефон - бо дроти явно не силові йдуть від нього донизу. Просто питання полягає в тому, чому чи із-за чого такі провали у прийомі сигналу, тобто провали рівня при зміні розташування у просторі? Як так може бути, що на цьому самому телефоні на 10 см вище - якість - 10-20%, там де поставив - 45-50%, а нижче 20-30% ? Тут добре, магнітні поля від транформатора, дротів та інше. Але що тоді сказати коли не ловить навіть на рівень нижче де немає ніяких електро-магістралей? До слова, прийшлось колхозити кріплення на "телефон" бо його труба ширша аніж монтажна скоба антени. Вийшов з положення - розібрав стару антену, використав її дюралеву трубку як мачту, яку втикнув усередину "телефона" і затиснув болтами - там отвори співпали якось по щасливій (а може і ні) випадковості. Звичайно можливість пробиття на масу і далі на мікро-схему антени, потім по дроту на розгалужувач і ресівер звичайно не видається хорошою перспективою, але де тоді поставити антену щоб був прийом і монтаж по фен-шую??? Колхозити з пивних банок не маю ні бажання і ні часу, маю таку звичку добиватися роботи чого би-то не було від тих речей які мають працювати добре. (Саме більше дратує кругла наклейка Т2 на антені, яка гарантує якісну роботу, а тут пряма відстань без перешкод, не село не кар"єр десь у Великих Сокирницях

) Ще одне спостереження, коли крутив антеною то задів бокові штирпаки антени такі довгі які для Т2 як мене запевняли тут не потрібні; так от, коли я їх підігнув ближче один до одного то сигнал на 5-10% став кращий.... от такі спостереження юних антено-натуралістів