Всім привіт!
Знову виник глюк на МХ1 - просто немає картинки і все. Ні з того ні з сього. Теща подзвонила що тюнер не працює. Приїхав а там картина маслом: не працюють тільки перших 8 каналів.
(Для тих хто вже забув мою історію - верніться на 2-3 сторінки назад цієї теми). Ітак що в нас є: Траймакс 2012 HD Plus - на заміненій антені-вороні + свіжий кабель. Пройшовся по всім з"єднанням - все гуд. Відстань від антени яка закріплена на даху будинку, що є самим високим на районі до передатчика - 5,61 км. І передатчик і антена стоять в зоні прямої видимості без будь-яких перешкод. Якщо пробувати крутити антеною при включеному МХ1 на 22 каналі для Львова, то рівень сигналу видає від 70 до 85, а якість може бути від 0 до 20-30 або в деякий момент крутіння підскакує до 90-95 і зразу валиться до 0. Спроба поставити антену в колишю позицію де ловило МХ1 хоч якось нічого не дало. ПРосто приймало деякий час а потім просто обрубало і все. Розгледівшись навколо - на дахах сусідніх під"їздів стоять такі-ж ворони і всі як одна дивляться на нашу вишку. Я вже хз, просто дурний з тим. І ще помітив одну деталь: якщо на інших мультиплексах видає і цифрове значення рівня та якості і графічне - то на МХ1 тільки 70-80 % рівня без графічного зображення, і якість те саме. Чому так - не можу зрозуміти, адже якщо рівень сигналу показує хай 75 відсотків, то як якість може бути 0??? Погано закріплені роз"єми відпадають - бо три інших мультиплекса показують на 95-100 % обидвох показників. Єдине що змінилось - це поставили на даху радіо-антену інтернетну, активну (світиться діодик

). Може вона якісь перешкоди створює чи що? Авто-пошук не допомагає, скидав на заводські налаштування з заново знаходженням каналів - те саме. Може в кого які думки будуть? Прошивку ще раніше міняв на 012, хіба зараз вже свіжіша вийшла, не знаю....
Буду вдячний за будь-яку допомогу.