Телевышка Микуличин

цифровое телевидение в городах и сёлах
Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение Gr_Vetal »

ut9ee писал(а): Ви дивіться на "Якість" сигналу, а не на "Рівень". може бути нелінійно працює антена або підсилювач, це значить підсилення нерівномірне, може бути перешкода йде на цьому мультиплексі. Скористуйтесь порадую Олега і вже більше проясниться. Шукайте, удачі!
Я вибачаюся, але в попередніх повідомленнях я вказував саме якість сигналу, тобто на двох транспод. 99%, інший 92%, а четвертій МХ3 пригає якість 0%-35%-65% канали останнього не прописуються, рівень сигналу точно вказати не можу (приблизно 50%), так як орієнтувався на якість сигналу...



Аватара пользователя
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Сообщения: 1395
Зарегистрирован: 08 мар 2013, 10:07
Поблагодарили: 5 раз

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение ut9ee »

Ви знову нічого не пишите про шкалу "Якість", а це основне, а не Рівень!!! Антена повинна бути з вузьким кутом приймання. Я думаю краще поставити діполь. Щоб вона не приймала з іншої вежі, хоч я не думаю що це вона заважає, але це не завадить. Підсилювач не ставте, зробіть так як вам рекомендував Олег. А там буде видно за сотні кікометрів точно ніхто вам не відповість, потрібно експерементувати. P.S. Я не бачу що там у Вас зараз, може ви щось переробили, а я по старому посту Вам буду щось рекомендувати.



Аватара пользователя
Олег Бондаренко
Администратор
Сообщения: 5566
Зарегистрирован: 21 фев 2012, 19:58
Благодарил (а): 57 раз
Поблагодарили: 82 раза

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение Олег Бондаренко »

ut9ee писал(а):Ви знову нічого не пишите про шкалу "Якість", а це основне, а не Рівень!!! Антена повинна бути з вузьким кутом приймання. Я думаю краще поставити діполь. Щоб вона не приймала з іншої вежі, хоч я не думаю що це вона заважає, але це не завадить. Підсилювач не ставте, зробіть так як вам рекомендував Олег. А там буде видно за сотні кікометрів точно ніхто вам не відповість, потрібно експерементувати. P.S. Я не бачу що там у Вас зараз, може ви щось переробили, а я по старому посту Вам буду щось рекомендувати.
Он писал в предыдущих сообщениях, что Качество - прыгает, в целом 0%



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение Gr_Vetal »

ut9ee писал(а):Ви знову нічого не пишите про шкалу "Якість", а це основне, а не Рівень!!!
Ось Вам дані про якість: на двох транспод. 99%, інший 92%, а четвертій МХ3 пригає якість 0%-35%-65% канали останнього не прописуються... Щодо встановлення узгодженой плати замість плати підсиленя, це здійснити буду важко, оскільки антена доволі високо встановлено, може спочатку спробувати поміняти блок живлення на такий який регулює (має крутилку) може це дасть теж результат...



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение Gr_Vetal »

Олег Бондаренко писал(а): Он писал в предыдущих сообщениях, что Качество - прыгает, в целом 0%
Ні Ви мене не правильно зрозуміли, на нижній шкалі Ромсата такі дані про якість: на двох транспод. 99%, інший 92%, а четвертій МХ3 пригає якість 0%-35%-65% канали останнього не прописуються, рівень сигналу точно вказати не можу (приблизно 50%), так як орієнтувався на якість сигналу...



Аватара пользователя
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Сообщения: 1395
Зарегистрирован: 08 мар 2013, 10:07
Поблагодарили: 5 раз

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение ut9ee »

Щоб працювало все нормально: кабель помінять, він точно вже негодний, за скільки років, купить антену поставить все і забути. Кабель купить Finmark F660, краще 690, можна кращий, а не любий білий. Успіхів!



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение Gr_Vetal »

Кабель в доброму стані, білого кольору...



Аватара пользователя
Олег Бондаренко
Администратор
Сообщения: 5566
Зарегистрирован: 21 фев 2012, 19:58
Благодарил (а): 57 раз
Поблагодарили: 82 раза

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение Олег Бондаренко »

Gr_Vetal писал(а):Кабель в доброму стані, білого кольору...
Оплётка не рассыпается?



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение Gr_Vetal »

Кабель у суперовому стані..., оплітка добра, не розсипається...



Аватара пользователя
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Сообщения: 1395
Зарегистрирован: 08 мар 2013, 10:07
Поблагодарили: 5 раз

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение ut9ee »

Gr_Vetal писал(а):Кабель в доброму стані, білого кольору...
Білий це не критерій. Я просто знаю, якщо кабель повисів років 5, це не кабель вже. Я писав який повинен бути кабель. Щоб сказати, чи він хороший, потрібно його помірять. Повірте на слово, ми говоримо з вами на різних техниічних мовах, вам і не згодиться може все це, а це мій хліб.



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение Gr_Vetal »

ut9ee писал(а): Я просто знаю, якщо кабель повисів років 5, це не кабель вже.
Він на вулиці майже не був оскільки антена стояла зразу біля даху будинку, крім того антеною мало користувалися оскільки дивилися супутникове ТБ...



Аватара пользователя
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Сообщения: 1395
Зарегистрирован: 08 мар 2013, 10:07
Поблагодарили: 5 раз

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение ut9ee »

Gr_Vetal писал(а):
ut9ee писал(а): Я просто знаю, якщо кабель повисів років 5, це не кабель вже.
Він на вулиці майже не був оскільки антена стояла зразу біля даху будинку
Не тільки дощ і сніг впливає, а ще є і старіння матеріалу і перепад температур. Покриття екраном повинно бути не менше 60 процентів..... і ще, і ще.... Там загубилось 5 проц, там 10.... і врезультаті жінка не балакає, і сам по сто раз переробляєш, що "Якості" немає погано.



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение Gr_Vetal »

ut9ee писал(а): що до "Якості" немає погано.
Чи правильно я зрозумів, що якість у мене на тюнері нормальна?..



Аватара пользователя
Олег Бондаренко
Администратор
Сообщения: 5566
Зарегистрирован: 21 фев 2012, 19:58
Благодарил (а): 57 раз
Поблагодарили: 82 раза

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение Олег Бондаренко »

Gr_Vetal писал(а):
ut9ee писал(а): що до "Якості" немає погано.
Чи правильно я зрозумів, що якість у мене на тюнері нормальна?..
Имеется введу, что на приём эфирного телевидение влияют очень много факторов, спутниковое тв настроить намного проще. Вот поэтому вам и рассказывает ut9ee, прежде чем кипишь садить, надо всё пересмотреть от штекера, до болтика на антенне :) Так как антенна - это основа приёма телевизионного сигнала, тюнер принимает то, что видит антенна, как-то так 8-)



Аватара пользователя
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Сообщения: 1395
Зарегистрирован: 08 мар 2013, 10:07
Поблагодарили: 5 раз

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Сообщение ut9ee »

Олег Бондаренко писал(а):
Gr_Vetal писал(а):
ut9ee писал(а): що до "Якості" немає погано.
Чи правильно я зрозумів, що якість у мене на тюнері нормальна?..
надо всё пересмотреть от штекера, до болтика на антенне :) Так как антенна - это основа приёма телевизионного сигнала, тюнер принимает то, что видит антенна, как-то так 8-)
Олег правильно и очень доступно сказал, так что собирать нужно соседей, валить трубу, и делать то что он говорит и все будет ОК. Все остальное мы подскажем и поможем, главное чтобы основа была без сомнений.



Ответить

Вернуться в «Ивано-Франковская область‎»