Телевышка Микуличин

цифрове телебачення у містах та селах
Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

ut9ee писав: Ви дивіться на "Якість" сигналу, а не на "Рівень". може бути нелінійно працює антена або підсилювач, це значить підсилення нерівномірне, може бути перешкода йде на цьому мультиплексі. Скористуйтесь порадую Олега і вже більше проясниться. Шукайте, удачі!
Я вибачаюся, але в попередніх повідомленнях я вказував саме якість сигналу, тобто на двох транспод. 99%, інший 92%, а четвертій МХ3 пригає якість 0%-35%-65% канали останнього не прописуються, рівень сигналу точно вказати не можу (приблизно 50%), так як орієнтувався на якість сигналу...


Аватар користувача
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Повідомлень: 1395
З нами з: 08 березня 2013, 10:07
Подякували: 5 разів

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення ut9ee »

Ви знову нічого не пишите про шкалу "Якість", а це основне, а не Рівень!!! Антена повинна бути з вузьким кутом приймання. Я думаю краще поставити діполь. Щоб вона не приймала з іншої вежі, хоч я не думаю що це вона заважає, але це не завадить. Підсилювач не ставте, зробіть так як вам рекомендував Олег. А там буде видно за сотні кікометрів точно ніхто вам не відповість, потрібно експерементувати. P.S. Я не бачу що там у Вас зараз, може ви щось переробили, а я по старому посту Вам буду щось рекомендувати.


Аватар користувача
Олег Бондаренко
Администратор
Повідомлень: 5573
З нами з: 21 лютого 2012, 19:58
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 82 рази

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Олег Бондаренко »

ut9ee писав:Ви знову нічого не пишите про шкалу "Якість", а це основне, а не Рівень!!! Антена повинна бути з вузьким кутом приймання. Я думаю краще поставити діполь. Щоб вона не приймала з іншої вежі, хоч я не думаю що це вона заважає, але це не завадить. Підсилювач не ставте, зробіть так як вам рекомендував Олег. А там буде видно за сотні кікометрів точно ніхто вам не відповість, потрібно експерементувати. P.S. Я не бачу що там у Вас зараз, може ви щось переробили, а я по старому посту Вам буду щось рекомендувати.
Он писал в предыдущих сообщениях, что Качество - прыгает, в целом 0%


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

ut9ee писав:Ви знову нічого не пишите про шкалу "Якість", а це основне, а не Рівень!!!
Ось Вам дані про якість: на двох транспод. 99%, інший 92%, а четвертій МХ3 пригає якість 0%-35%-65% канали останнього не прописуються... Щодо встановлення узгодженой плати замість плати підсиленя, це здійснити буду важко, оскільки антена доволі високо встановлено, може спочатку спробувати поміняти блок живлення на такий який регулює (має крутилку) може це дасть теж результат...


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

Олег Бондаренко писав: Он писал в предыдущих сообщениях, что Качество - прыгает, в целом 0%
Ні Ви мене не правильно зрозуміли, на нижній шкалі Ромсата такі дані про якість: на двох транспод. 99%, інший 92%, а четвертій МХ3 пригає якість 0%-35%-65% канали останнього не прописуються, рівень сигналу точно вказати не можу (приблизно 50%), так як орієнтувався на якість сигналу...


Аватар користувача
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Повідомлень: 1395
З нами з: 08 березня 2013, 10:07
Подякували: 5 разів

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення ut9ee »

Щоб працювало все нормально: кабель помінять, він точно вже негодний, за скільки років, купить антену поставить все і забути. Кабель купить Finmark F660, краще 690, можна кращий, а не любий білий. Успіхів!


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

Кабель в доброму стані, білого кольору...


Аватар користувача
Олег Бондаренко
Администратор
Повідомлень: 5573
З нами з: 21 лютого 2012, 19:58
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 82 рази

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Олег Бондаренко »

Gr_Vetal писав:Кабель в доброму стані, білого кольору...
Оплётка не рассыпается?


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

Кабель у суперовому стані..., оплітка добра, не розсипається...


Аватар користувача
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Повідомлень: 1395
З нами з: 08 березня 2013, 10:07
Подякували: 5 разів

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення ut9ee »

Gr_Vetal писав:Кабель в доброму стані, білого кольору...
Білий це не критерій. Я просто знаю, якщо кабель повисів років 5, це не кабель вже. Я писав який повинен бути кабель. Щоб сказати, чи він хороший, потрібно його помірять. Повірте на слово, ми говоримо з вами на різних техниічних мовах, вам і не згодиться може все це, а це мій хліб.


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

ut9ee писав: Я просто знаю, якщо кабель повисів років 5, це не кабель вже.
Він на вулиці майже не був оскільки антена стояла зразу біля даху будинку, крім того антеною мало користувалися оскільки дивилися супутникове ТБ...


Аватар користувача
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Повідомлень: 1395
З нами з: 08 березня 2013, 10:07
Подякували: 5 разів

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення ut9ee »

Gr_Vetal писав:
ut9ee писав: Я просто знаю, якщо кабель повисів років 5, це не кабель вже.
Він на вулиці майже не був оскільки антена стояла зразу біля даху будинку
Не тільки дощ і сніг впливає, а ще є і старіння матеріалу і перепад температур. Покриття екраном повинно бути не менше 60 процентів..... і ще, і ще.... Там загубилось 5 проц, там 10.... і врезультаті жінка не балакає, і сам по сто раз переробляєш, що "Якості" немає погано.


Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Повідомлень: 255
З нами з: 04 травня 2014, 23:37

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Gr_Vetal »

ut9ee писав: що до "Якості" немає погано.
Чи правильно я зрозумів, що якість у мене на тюнері нормальна?..


Аватар користувача
Олег Бондаренко
Администратор
Повідомлень: 5573
З нами з: 21 лютого 2012, 19:58
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 82 рази

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення Олег Бондаренко »

Gr_Vetal писав:
ut9ee писав: що до "Якості" немає погано.
Чи правильно я зрозумів, що якість у мене на тюнері нормальна?..
Имеется введу, что на приём эфирного телевидение влияют очень много факторов, спутниковое тв настроить намного проще. Вот поэтому вам и рассказывает ut9ee, прежде чем кипишь садить, надо всё пересмотреть от штекера, до болтика на антенне :) Так как антенна - это основа приёма телевизионного сигнала, тюнер принимает то, что видит антенна, как-то так 8-)


Аватар користувача
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Повідомлень: 1395
З нами з: 08 березня 2013, 10:07
Подякували: 5 разів

Re: НЕТ СИГНАЛА ИЛИ НЕ ВСЕ КАНАЛЫ ПОКАЗЫВАЮТ

Повідомлення ut9ee »

Олег Бондаренко писав:
Gr_Vetal писав:
ut9ee писав: що до "Якості" немає погано.
Чи правильно я зрозумів, що якість у мене на тюнері нормальна?..
надо всё пересмотреть от штекера, до болтика на антенне :) Так как антенна - это основа приёма телевизионного сигнала, тюнер принимает то, что видит антенна, как-то так 8-)
Олег правильно и очень доступно сказал, так что собирать нужно соседей, валить трубу, и делать то что он говорит и все будет ОК. Все остальное мы подскажем и поможем, главное чтобы основа была без сомнений.


Відповісти

Повернутись до “Івано-Франківська область‎”