Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Закрытые темы.
Если необходимо открыть какую-нибудь тему, пишите в личку Администратору
Peterk
Сообщения: 1
Зарегистрирован: 22 апр 2014, 15:38

Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение Peterk »

Як відомо, сигнал Т2 транслюється на 4 мультиплексах, по 8 каналів у кожному.
На Івано-Франківській телевежі , за даними http://www.efirt2.tv/mesta_pered_rus.html, трансляція проводиться на 31, 41, 42 та 58 мультиплексах, радіус покриття-порядка 50 км.
Знаходжуся на відстані близько 30 км, прийом веду на зовнішню антену Romsat UHF-43EL. Антена піднята на висоту порядка 10 метрів, підсилювач відсутній. (Перед тим стояла "польська" антена з вмонтованим підсилювачем, прийом т2 успішно вівся і на неї, правда, параметри сигналу були гіршими.

На даний момент із 41,42,58 мультиплексами немає ніяких проблем: рівень і якість сигналу- 100%, доступні 24 програми.
31 мультиплекс відсутній зовсім, відповідно, 8 його каналів недоступні і доступними ніколи не були :(

Думав, проблема із різною потужністю передавачів на різних каналах або з їх різними діаграмами направленості. Зателефонував на вежу- кажуть, потужність передавачів на всіх каналах однакова, трансляція ведеться безперервно...

Сигнал із антени приймається на телеприймач Samsung22" LED UE22F5000AK, cam-модуль Strong.
Спроби знайти щось на 31 каналі безуспішні- сигнал відсутній.

Той же результат і при спробі використання тюнерів Trimax та Strong.

Питання: У кого яка версія- чому у мене відсутній 31 мультплекс, а відповідно не можу бачити всі 32програми?



Аватара пользователя
Олег Бондаренко
Администратор
Сообщения: 5566
Зарегистрирован: 21 фев 2012, 19:58
Благодарил (а): 57 раз
Поблагодарили: 82 раза

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение Олег Бондаренко »

Если не трудно посмотрите в ручном поиске на тюнере Т2 - шкалу Качество и Уровень, какой там процент?!



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение Gr_Vetal »

Значить я в своїй проблемі не єдиний, я хоча беру сигнал з с. Микуличин, пробував сигнал і з м. Івано-Франківськ три пакети прописало-24 канали, а МХ3 31 канал сигнал відсутній...



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение Gr_Vetal »

Peterk писал(а): Спроби знайти щось на 31 каналі безуспішні- сигнал відсутній.
Доброго дня земляче!!! З якого Ви міста чи села, у мене також проблеми з цим пакетом на 31 каналі, не прописуються канали... будемо проблему шукати разом та за допомогою спеціалістів цього форкму... А Вам не краще брати сигнал з с. Микуличина (Яремчанська м/р), с. Дебеславці (Снятинського р-ну) на 30 каналі або з с. Велика Тур"я (Долинського р-ну)...



Аватара пользователя
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Сообщения: 1395
Зарегистрирован: 08 мар 2013, 10:07
Поблагодарили: 5 раз

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение ut9ee »

Gr_Vetal писал(а):
Peterk писал(а): Спроби знайти щось на 31 каналі безуспішні- сигнал відсутній.
у мене також проблеми з цим пакетом на 31 каналі, не прописуються канали... будемо проблему шукати разом
Разом шукати простіше буде, тільки ви дужу не ліпіть все в кучу. Коли сигнал слабкий, у кожного можуть бути свої причини, і не зневажайте тим, що вважаєте за дрібниці. Основи за які я казав не залишайте на задній план.Трудових здобутків! :) P.S. Я по доброму, не прийміть за "издевку." Пишіть, чим зможем допоможем. На гриби погукаєте.



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение Gr_Vetal »

ut9ee писал(а):
Gr_Vetal писал(а):Коли сигнал слабкий, у кожного можуть бути свої причини
Я вдячний Вам за поради!!! Але в автора теми так як і в мене: 31 мультиплекс відсутній зовсім, відповідно, 8 його каналів недоступні і доступними ніколи не були...



Аватара пользователя
gelo11
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2
Сообщения: 1975
Зарегистрирован: 17 авг 2013, 20:52

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение gelo11 »

поставьте Нормальную ДМВ антенну -сбросьте тюнер или тв на Заводские настройки-проверить в ручном поиске сигнал на тех частотных каналах на которых идёт в вашем нас.пункте-потом если есть сигнал начать поиск.Поверьте мне причина ещё может крыться в прошивке,если стоит версия не самая новая обновите,после чего ищите каналы.



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение Gr_Vetal »

gelo11 писал(а):поставьте Нормальную ДМВ антенну -сбросьте тюнер или тв на Заводские настройки-проверить в ручном поиске сигнал на тех частотных каналах на которых идёт в вашем нас.пункте-потом если есть сигнал начать поиск.Поверьте мне причина ещё может крыться в прошивке,если стоит версия не самая новая обновите,после чего ищите каналы.
У автора теми нормальна антена: Romsat UHF-43EL, у себе наприклад я тюнер скидував до заводських налаштувань, не допомогло...в ручному пошуку у мене якість сигналу пригає 0%-35%-65% з с. Микуличин, канали не прописуються інші 24 канали працюють ідеально якість 99%-92%.... щодо прошивки хіба для Ромсату було оновлення?...



Аватара пользователя
gelo11
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2
Сообщения: 1975
Зарегистрирован: 17 авг 2013, 20:52

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение gelo11 »

Gr_Vetal писал(а): У автора теми нормальна антена: Romsat UHF-43EL, у себе наприклад я тюнер скидував до заводських налаштувань, не допомогло...в ручному пошуку у мене якість сигналу пригає 0%-35%-65% з с. Микуличин, канали не прописуються інші 24 канали працюють ідеально якість 99%-92%.... щодо прошивки хіба для Ромсату було оновлення?...
нет не было обновления,проблема в вашей антенне,даже блок питания может такое выдавать,поставьте обычный штекер и включите в тюнере питание антенны,перед этим верхние длинные усы обрежьте по длине нижних.И то что стоит нормальная антенна,хотя 50/50 что эта нормальная,то это ещё не значит что она стоит на той высоте ,что надо и правильно настроена.



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение Gr_Vetal »

gelo11 писал(а): нет не было обновления,проблема в вашей антенне,даже блок питания может такое выдавать,поставьте обычный штекер и включите в тюнере питание антенны,перед этим верхние длинные усы обрежьте по длине нижних.И то что стоит нормальная антенна,хотя 50/50 что эта нормальная,то это ещё не значит что она стоит на той высоте ,что надо и правильно настроена.
У мене на антені верхніх вусів не має, на вихідних надіюсь буду у батьків та попробую поставити звичайний штекер та заживити підсилювач від тюнера, а також поставити блок живлення із регулятором напруги...антена піднята на рівень третього поверху та налаштована на максимальну якість...



Аватара пользователя
Олег Бондаренко
Администратор
Сообщения: 5566
Зарегистрирован: 21 фев 2012, 19:58
Благодарил (а): 57 раз
Поблагодарили: 82 раза

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение Олег Бондаренко »

Ждём ответ от инженера компании Зеонбуд.... потом будем думать!



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение Gr_Vetal »

Ще раз Дякую за звернення до інженерів, а то я телефонував учора на 0 800 600 500, записали суть проблеми та обіцяли що сьогодні зі мною зв"яжуться інженери, однак ніхто і не думав мені телефонувати... :twisted:



Аватара пользователя
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Сообщения: 1395
Зарегистрирован: 08 мар 2013, 10:07
Поблагодарили: 5 раз

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение ut9ee »

Gr_Vetal писал(а):
gelo11 писал(а): нет не было обновления,проблема в вашей антенне,даже блок питания может такое выдавать,поставьте обычный штекер и включите в тюнере питание антенны,перед этим верхние длинные усы обрежьте по длине нижних.И то что стоит нормальная антенна,хотя 50/50 что эта нормальная,то это ещё не значит что она стоит на той высоте ,что надо и правильно настроена.
У мене на антені верхніх вусів не має, на вихідних надіюсь буду у батьків та попробую поставити звичайний штекер та заживити підсилювач від тюнера, а також поставити блок живлення із регулятором напруги...антена піднята на рівень третього поверху та налаштована на максимальну якість...
Начинать надо не снизу, а сверху. А так можно годами искать.



Gr_Vetal
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщения: 255
Зарегистрирован: 04 май 2014, 23:37

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение Gr_Vetal »

ut9ee писал(а): Начинать надо не снизу, а сверху. А так можно годами искать.
Антена установлена високо, важко знімати, а тому покищо буду йти простішим шляхом...
Последний раз редактировалось Gr_Vetal 07 май 2014, 00:02, всего редактировалось 1 раз.



Аватара пользователя
ut9ee
Профессионал
Профессионал
Сообщения: 1395
Зарегистрирован: 08 мар 2013, 10:07
Поблагодарили: 5 раз

Re: Івано-Франківська область-відсутній 31 мультиплекс

Сообщение ut9ee »

Gr_Vetal писал(а):
ut9ee писал(а): Начинать надо не снизу, а сверху. А так можно годами искать.
Антена установлена високо, важко знімати, а тому покищо бути йти простішим шляхом...
Все одно прийдеться знімати, повинно бути все без втрат, не можна втрачати на простому, і так сигналу буде де загнуться, тим більше кабель потрібно хороший ставити,щоб зимою не мучиться. Ну нічого на помилках вчаться, головне бажання є.



Закрыто

Вернуться в «АРХИВ»