Описание Strong SRT8501

115 сообщений Страница 6 из 8
loginza9963
Сообщений: 8
Зарегистрирован: 08 янв 2015, 15:49


...я до сих пор так и не понял как в 8501 присвоить каналу номер с пульта?. В редакторе они меняются только в списке...
gelo11
Герой Форума Т2
Герой Форума Т2
Сообщений: 1975
Зарегистрирован: 17 авг 2013, 20:52


Ни как только местами ,но сортировка --это самое не додуманное в тюнерах,лучше как нашло так и смотреть ...их не много.
anatolli1966
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщений: 229
Зарегистрирован: 26 янв 2014, 10:17


loginza9963 писал(а):
...я до сих пор так и не понял как в 8501 присвоить каналу номер с пульта?. В редакторе они меняются только в списке...
Напишу як настроїти 8500, думаю меню не сильно різниться від 8501. В меню заходимо в "Організатор каналів" - "Сортування каналів" - "За назвою каналу". Виходимо з "Сортування каналів" та заходимо "Менеджер каналів" - ПАРОЛЬ - сортуєте пультом.
Sefirot
Профессионал
Профессионал
Сообщений: 1067
Зарегистрирован: 28 июл 2014, 12:32


Иногда бывает при выходе с дежурного режима загорается зеленый индикатор, на телевизоре - черный экран и не реагирует на пульт. Лечися только перепотключением питания с перезагрузкой ресивера. Кто-нибудь еще наблюдал такой глюк?
anatolli1966
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщений: 229
Зарегистрирован: 26 янв 2014, 10:17


Sefirot писал(а):
Иногда бывает при выходе с дежурного режима загорается зеленый индикатор, на телевизоре - черный экран и не реагирует на пульт. Лечися только перепотключением питания с перезагрузкой ресивера. Кто-нибудь еще наблюдал такой глюк?
В мене таке було на 8500 в попередній прошивці (1,57) після нової прошивки (1,67) глюк пропав.
Sefirot
Профессионал
Профессионал
Сообщений: 1067
Зарегистрирован: 28 июл 2014, 12:32


На жаль для SRT 8501 нових прошивок нема. Вимкнув енергозбереження - ніби все нормально. Це напевно програмний глюк з виходом в енергоощадний режим.
Sefirot
Профессионал
Профессионал
Сообщений: 1067
Зарегистрирован: 28 июл 2014, 12:32


Шнур 3.5 mm audio video jack, що у комплекті Strong SRT8501 - дуже паршивої якості. А купити новий і якісний - виявляється дефіцит. Замовляти в інтернеті і платити ще одну його вартість за доставку великого бажання нема.
До слова, World Vision теж комплектується нікудишнім шнуром, але в інструкції пише: Кабель RCA в комплект не входить, але додається :) .
Нэцкэ
Профессионал
Профессионал
Сообщений: 625
Зарегистрирован: 15 май 2013, 22:08


Прозвонить распиновку кабеля и самому спаять хороший кабель и отличными разёмами :idea:
anatolli1966
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщений: 229
Зарегистрирован: 26 янв 2014, 10:17


Sefirot писал(а):
Шнур 3.5 mm audio video jack, що у комплекті Strong SRT8501 - дуже паршивої якості. А купити новий і якісний - виявляється дефіцит. Замовляти в інтернеті і платити ще одну його вартість за доставку великого бажання нема.
Що означає джек "паршивої якості"? Якщо по якості зображення, то все ясно, но якщо "паршивість" його полягає у механічній міцності, то це не навушник до моб.телефону, один раз підключив до тюнера та забув. :good2:
Sefirot
Профессионал
Профессионал
Сообщений: 1067
Зарегистрирован: 28 июл 2014, 12:32


anatolli1966 писал(а):
один раз підключив до тюнера та забув.
Сам штекер 3.5 mm audio video jack нормальний і тримає добре. А от RCA штекери ледве тримаються на роз’ємах телевізора, рукою зачепиш і пропадає контакт. У мене є кілька подібних шнурів, тому маю з чим порівнювати. А якщо телевізор на поворотній підставці... Добре, що в мене на телевізорі ззаду на корпусі є гачок, у який можна просунути шнур, щоб краще тримався.
Sefirot
Профессионал
Профессионал
Сообщений: 1067
Зарегистрирован: 28 июл 2014, 12:32


Нэцкэ писал(а):
Прозвонить распиновку кабеля и самому спаять хороший кабель и отличными разёмами :idea:
Це ще треба знайти такий штекер 3.5 mm audio video jack, щоб у нього можна було засунути нормальні кабелі. Я от хотів до телевізора припаяти гніздо для навушників, то обійшов кілька точок і не знайшов якісного роз’єму mini jack 3.5 mm на корпус.
Aikon1964
Заинтересованный
Заинтересованный
Сообщений: 83
Зарегистрирован: 24 июл 2013, 22:00


anatolli1966 писал(а):
loginza9963 писал(а):
...я до сих пор так и не понял как в 8501 присвоить каналу номер с пульта?. В редакторе они меняются только в списке...
Напишу як настроїти 8500, думаю меню не сильно різниться від 8501. В меню заходимо в "Організатор каналів" - "Сортування каналів" - "За назвою каналу". Виходимо з "Сортування каналів" та заходимо "Менеджер каналів" - ПАРОЛЬ - сортуєте пультом.
и зачем такие заморочки?сразу заходить в менеджер-пароль- и сортировать.
anatolli1966
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщений: 229
Зарегистрирован: 26 янв 2014, 10:17


Aikon1964 писал(а):
anatolli1966 писал(а):
loginza9963 писал(а):
...я до сих пор так и не понял как в 8501 присвоить каналу номер с пульта?. В редакторе они меняются только в списке...
Напишу як настроїти 8500, думаю меню не сильно різниться від 8501. В меню заходимо в "Організатор каналів" - "Сортування каналів" - "За назвою каналу". Виходимо з "Сортування каналів" та заходимо "Менеджер каналів" - ПАРОЛЬ - сортуєте пультом.
и зачем такие заморочки?сразу заходить в менеджер-пароль- и сортировать.
В меню "Сортування каналів" є чотири різних підменю - "За назвою каналу", "По оператору", "Задана оператором", "За частотою". Кожна з цих підменю по різному сортує канали в меню "Менеджер каналів". Саме оптимально сортує канали по номеру попорядку (1,2,3...) підменю "За назвою каналу".
anatolli1966
Уважаемый форумчанин
Уважаемый форумчанин
Сообщений: 229
Зарегистрирован: 26 янв 2014, 10:17


Sefirot писал(а):
Це ще треба знайти такий штекер 3.5 mm audio video jack, щоб у нього можна було засунути нормальні кабелі. Я от хотів до телевізора припаяти гніздо для навушників, то обійшов кілька точок і не знайшов якісного роз’єму mini jack 3.5 mm на корпус.
Я зустрічав на радіоринку джек типу "мамка". Підпаяти кусок кабелька, та вивести десь з боку або ззаду телевізора для того щоб під*єднати навушники.
Последний раз редактировалось anatolli1966 13 янв 2015, 18:14, всего редактировалось 1 раз.
Нэцкэ
Профессионал
Профессионал
Сообщений: 625
Зарегистрирован: 15 май 2013, 22:08


в Тюнер треба папа, вот в чем проблема :jokingly2:
115 сообщений Страница 6 из 8
Вернуться в «Strong SRT 8501 (Новинка)»